من خرافاتی نیستم خواهرم بچه دار نمیشه دیگه 17سال میشه رفت پیش سیدی ک الان فوت کرده نیستش بهش گفت که ی نفر نبخشیدتت ی ظلم بهش کردی ک همش نفرینت میکنه برو از اون حلالیت بگیر نفرینتی اون جلوی بارداریتو گرفته بهت قول میدم حلالیت بگیری باردارمیشی خواهرم دوسه سال رفت پی کسایی ک حتی باحرفی دلشو شکونده حتی اگه اون شخص حق داشت بازم رفت حلالیت گرفت اگه باحرفی دل یکیو شکونده بود یاطعنه زده بود دوسه سال این کارش بود تا پارسال باردار میشه و سقط میکنه دوباره رفت پیش اون سیدک الان فوت کرده گفت من رفتم ازهمه حلالیت گرفتم چرا نشد میدونی چرا نشد من نامزد بودم من وضعم ازاون پایین تره شوهرمم معتاده من نامزد بودم اون جشن عروسیش بود کاری بامن کرد چون درشان خانواده شوهرش نبودم منوشوهرم بامن دعواکرد کاری کرد ک جشن خواهرم نموندم من نبخشیدمش بخشیدنش برام سخت بود تا سه چهار ماه گذشته پیش خودش نگفتم ولی تو دلم باخدای خودم عهد کردم ک بخشیدم یک ماه پیش باردارشد باورت میشه ی ماه پیش باردارشده
شایدم ربطی ب بارداری شما نداشته باشه اینا رو گفتم شاید ب دردتون بخوره عزیزم خواهر منم هیچ مشکلی نداشت الان بشین توزندگیت فکر کن ببینم خدایی نکرده تو گذشتت دل کی رو شکوندی باکی قهری اشتی کن ایشالله ک خبر بارداریتو تایپ کنی