2777
2789

من چهار دوره لتروزول خوردم با آزاد سازی. فولی عالی. ولی نشد. دکترم هرماه فقط میگه برو این ماه دیگه بارداری . خسته شدم. یه دوره اصلأ نخوردم. بازم پریود شدم. اسپرم هم اوکیه. بنظرتون بجای لتروزول این ماه کلومیفن بخورم؟ کیا تجربه دارن؟ 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

بعدش دراز میکشی ک اسپرم بیرون نیاد؟ فولی چنده؟  

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره. با فولی ۱۸ تا ۲۲ هیچکدوم نشد.

حتما ازاد نمیشه دوتا هاش سی جی بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره عکس رنگی گرفتم.

ای بابا پس چرا نمیشه تند تند اقدام کن ایشالا میگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا پس چرا نمیشه تند تند اقدام کن ایشالا میگیره

خودمم نمیدونم چرا نمیشه. میگم کلومیفن رو امتحان کنم؟ شاید قوی تر باشه 

تو ک میگی سایز فولی خوبه پس واسه چیه عوارض هم داره من لتروزول خوردم و امپول اچ ام جی زدم تا ب زور شد ۱۹ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو ک میگی سایز فولی خوبه پس واسه چیه عوارض هم داره من لتروزول خوردم و امپول اچ ام جی زدم تا ب زور شد ...

پس چرا من با فولی ۲۲ هم نشد؟

تو ک میگی سایز فولی خوبه پس واسه چیه عوارض هم داره من لتروزول خوردم و امپول اچ ام جی زدم تا ب زور شد ...

آزاد سازی هم زدی ؟ چندتا لتروزول؟

من خرافاتی نیستم خواهرم بچه دار نمیشه دیگه 17سال میشه رفت پیش سیدی ک الان فوت کرده نیستش بهش گفت که ی نفر نبخشیدتت ی ظلم بهش کردی ک همش نفرینت میکنه برو از اون حلالیت بگیر نفرینتی اون جلوی بارداریتو گرفته بهت قول میدم حلالیت بگیری باردارمیشی خواهرم دوسه سال رفت پی کسایی ک حتی باحرفی دلشو شکونده حتی اگه اون شخص حق داشت بازم رفت حلالیت گرفت اگه باحرفی دل یکیو شکونده بود یاطعنه زده بود دوسه سال این کارش بود تا پارسال باردار میشه و سقط میکنه دوباره رفت پیش اون سیدک الان فوت کرده گفت من رفتم ازهمه حلالیت گرفتم چرا نشد میدونی چرا نشد من نامزد بودم من وضعم ازاون پایین تره شوهرمم معتاده من نامزد بودم اون جشن عروسیش بود کاری بامن کرد چون درشان خانواده شوهرش نبودم منوشوهرم بامن دعواکرد کاری کرد ک جشن خواهرم نموندم من نبخشیدمش بخشیدنش برام سخت بود تا سه چهار ماه گذشته پیش خودش نگفتم ولی تو دلم باخدای خودم عهد کردم ک بخشیدم یک ماه پیش باردارشد باورت میشه ی ماه پیش باردارشده 

شایدم ربطی ب بارداری شما نداشته باشه اینا رو گفتم شاید ب دردتون بخوره عزیزم خواهر منم هیچ مشکلی نداشت الان بشین توزندگیت فکر کن ببینم خدایی نکرده تو گذشتت دل کی رو شکوندی باکی قهری اشتی کن ایشالله ک خبر بارداریتو تایپ کنی

کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید

[QUOTE=] پس چرا من با فولی ۲۲ هم نشد؟ [/QUOTE]

من کل تاپیکاتونو خوندم نمیدونم چرا یاد خواهرم افتادم هرروز صد تا صلوات برات نذر کردم باردارشدی خبرم کن

کاربربم دست دونفره پس از رو تاپیکا قضاوت نکنید دوستمه که کاربریم دستشه گهگاهی تاپیک میزنه ممنون ازشما ک راهنمایی میکنید