2777
2789

من و دوستم 

خارج مدرسه خیلی صمیمی نیستیم در حد چت یا تابستون دو هفته ای یک بار به هم زنگ می‌زدیم حقیقتا وقتش هم نداریم هیچکدوممون 

ولی توی مدرسه خیلی با هم صمیمی هستیم و اینا 

تولد من تابستون بود دوستم فقط توی تلگرام تبریک گفت و اینا چون ما با هم زیاد بیرون هم نرفتیم 

حالا توی هفته آینده تولدشه و بنظرتون صرفا فقط یه تبریک بگم یا مینی کیک بخرم توی مدرسه سوپرایزش کنم  یا گل بخرم 

میشه،بلاخره🌄🌱

بنظرم یه مینی کیک بخری

باعث استحکام دوستیتون هم میشه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هدیه کوچیک مثل عطر یا لاک چ رژ لبی کافیه

هدیه نمی‌خوام بدم بنظرم زیادیه 

فقط می‌خوام یه بهانه باشه برای خوشحال شدن واسه همین نمی‌خواستم خیلی رندوم فقط بهش تبریک بگم مثل تولد  بقیه همکلاسیام بلاخره می‌خوام یه فرقی باشه 

میشه،بلاخره🌄🌱
هدیه نمی‌خوام بدم بنظرم زیادیه فقط می‌خوام یه بهانه باشه برای خوشحال شدن واسه همین نمی‌خواستم خیلی ر ...

یه ساندویچم‌ میشه از مدرسه مهمونش کنی کیک ببری همه میریزن شرت که بهشون بدی

به نظرم یه گل کوچیک بخراگه دیدی هزینه اش زیاده چون فقط تبریک گفته توام فقط تبریک بگو

هزینه اش واسم مهم نیست فقط نمی‌خوام زیادی باشه یا صدمو واسه کسی بزارم که فکر کنه خیلی شخص مهمی هست  ولی بازم دوستیه که حداقلش توی مدرسه هم من هم اون واسه هم با بقیه فرق داریم 

میشه،بلاخره🌄🌱