2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت جنین

372 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من الان از سونو ان تی برگشتم دکتره گفت 50 در صد دختره.به نظرتون چقدر قابل اعتماده؟ضربان قلبشم 178 هست.زیاد نیست؟نگرانم

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب احتمالا استرس داشتی گلم که ضربانش زیاد بوده. منم واسه تشکیل قلبش که رفتم ۱۶۱ بود اما واسه ان تی ۱۵۷ بود.

احتمالا دکترت از تعداد ضربانش حدس زده دختره ولی گفته پنجاه درصد که اگه نبود نیای خفه اش کنی‌. 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

برای من ان تی گفت صددرصد پسره ودست هم بود برای خواهرام هم ان تی درست بود خواهرام هم بچه شون پسر بود

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
ان تی رو بیخیال اگ گفته ۵۰درصد فقط خواسته یک حرفی بزنه  برامنم گفت ۵۰درصد مسره ولی دخترشد

چه جالب به جاری منم دکتر گفته بود پنجاه درصد. خدایی مرذم رو چی فرض میکنن. خب مگه مجبورشون کردن نظر بدن؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه