2777
2789
عنوان

منصرفم کنید بهش پیام ندم😭

146 بازدید | 15 پست

سه سال پیش یه دوست پسر داشتم خیلی خیلی آدم بدذاتی بود. منم بچه بودم کاملا تحت تاثیر این بودم نه از لحاظ جنسی، تاثیر بدی تو روحیم گذاشت. افسردگی و دوقطبی گرفتم درس و زندگی گذاشتم کنار داروی اعصاب میخوردم. به اون روزا زیاد فکر نمیکنم از بی عقلی خودم حالم بد میشه ولی نمیدونم چرا میخوام بهش پیام بدم بدونه چه بلایی سرم اومد عذاب وجدان بگیره، یه بار اومد حلالیت خواست بلاک کردم اصلا نمیدونم منو یادش هست یا نه.

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درس نگرفتی ؟! 

من بودم با اون همه محبتایی که شاملم بود هرچی داروندارم که مرتبط با اون بود رو پاک میکردم 

برای اینده هم خودمو جمع میکردم 

هر اتفاق بد زمانی واقعا فاجعه اس که ادم ازش عبرت و درس نگیره 

درس نگرفتی ؟! من بودم با اون همه محبتایی که شاملم بود هرچی داروندارم که مرتبط با اون بود رو پاک میکر ...

چرا بعد از اون اتفاق کاملا تغییر کردم و عاقل شدم اما ادمیه که نمیتونم هیچوقت ببخشمش بد ترینارو براش میخام و تنها کاری که میتونم بکنم عذاب وجدان دادنه

ای کاش این درس عبرتی بشه برای دختران هم میهن که به پسرها اعتماد نکنن ودوست پسر نگیرند چون عاقبت آن م ...

امیدوارم هیچوقت یه ادم به درجه ای نرسه که درس عبرت دیگران بشه نمیدونم چرا حرفتون ناراحتم کرد

چرا بعد از اون اتفاق کاملا تغییر کردم و عاقل شدم اما ادمیه که نمیتونم هیچوقت ببخشمش بد ترینارو براش ...

بسپارش به کارما، خدا، تقدیر، سرنوشت به هرچی که اعتقاد داری 

وجودش توی ذهن و افکارت هیچ کمکی بهت نمیکنه 

همه زخم هایی دارن که ناحق خوردن اگه بخوای همه ی بدبختی هارو جمع کنی ازت یه ادم مرده میسازه 

انسان زرنگ از  بین زخم ها درس و عبرت هاشو برمیداره و بقیشو خاک میکنه

بسپارش به کارما، خدا، تقدیر، سرنوشت به هرچی که اعتقاد داری وجودش توی ذهن و افکارت هیچ کمکی بهت نمیکن ...

درسته عزیزم دعا کن بگذرم از این مرحله بتونم به ارامش برسم