2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 21 پست

اگه کلا می۷وای چادر رو کنار بزاری خب از همین سفر شروع کن ولی اگه نه فقط واس خاطر ی چند روز بحث درست نکن الکی خلق خودتو طرفتو تلخ نکن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره این بهتره بنظرم،چون حتی اگه با یه چیزی صد درصد موافق باشه اول میگه نه!!!! 

اره خوب ،من میدونم دیگه قبل رفتن بحثتون میشه ،دیگه اصن حس و حالی نمیمونه

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

نه کلا که امکانش نیست،فقط.همین چند روز

پس بی خیال .چون چند روزتم تو سفر قطعا ادم سفر میره ک بهش خوش بگذره نه حرفی بوجود بیاد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پس بی خیال .چون چند روزتم تو سفر قطعا ادم سفر میره ک بهش خوش بگذره نه حرفی بوجود بیاد

فقط تو مسیر یبار سر نمیکنم ببینم چی میگه،اگه گیر داد که بدون بحث سر میکنم

...