منو شوهرم چند وقت ديگه قرار بریم مسافرت،حالا تو شهر خودمون چون کوچیکه واکثراً میشناسن همو من چادر سرم میکنم اما برای مسافرت اصلا دلم نمیخواد چادر سر کنم همون چند روز رو....نمیدونم چطور مطرح کنم با همسرم که برداشت بدی نکنه،،،،آخه اینجا چادر خیییلی مهمه، میترسم بگم فکر بد کنه،،،،میشه کمکم کنید
اگه کلا می۷وای چادر رو کنار بزاری خب از همین سفر شروع کن ولی اگه نه فقط واس خاطر ی چند روز بحث درست نکن الکی خلق خودتو طرفتو تلخ نکن
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اره این بهتره بنظرم،چون حتی اگه با یه چیزی صد درصد موافق باشه اول میگه نه!!!!
اره خوب ،من میدونم دیگه قبل رفتن بحثتون میشه ،دیگه اصن حس و حالی نمیمونه
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
پس بی خیال .چون چند روزتم تو سفر قطعا ادم سفر میره ک بهش خوش بگذره نه حرفی بوجود بیاد
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.