منو شوهرم چند وقت ديگه قرار بریم مسافرت،حالا تو شهر خودمون چون کوچیکه واکثراً میشناسن همو من چادر سرم میکنم اما برای مسافرت اصلا دلم نمیخواد چادر سر کنم همون چند روز رو....نمیدونم چطور مطرح کنم با همسرم که برداشت بدی نکنه،،،،آخه اینجا چادر خیییلی مهمه، میترسم بگم فکر بد کنه،،،،میشه کمکم کنید
اصلا چیزی نگو ،چادر همراهت داشته باش ،اولین جایی که رفتی بیرون ماشین چادر نزار ببین چی میگه
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
میدونی میگم چرا نگی چون امکان داره لج کنه ،به آین خاطر گفتم
اصلن چیزی نگو چادرتم ببر بزار تو ماشین نپوش اگر گیر داد بپوش هیچی نگفت نپوش ماهم شوهرمون همینجور کم کم عادتش دادیم چون شهر خودموم میگه همه میشناسنت بپوش