2777
2789
عنوان

از تو صندوق عقب ماشین شوهرم لباس زیر هاشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 41 پست

پول سفر خارجی داره برا تو پول نداره؟

چرا مجبورش نمیکنی ترک کنه 

چرا موندی هنوز

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

2تا

تهش طلاقه عمرتو هدر ندع بیچاره بچه هات بابای منم همینجور بود ی معتاده ولگرد صبح تا شب بیرون با رفیقاش از شمال تا ترکیه ول بود 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

دقیقا...ترک نمی کنه...بردمش یه بار

پول داره بهش گیر بده ازش بخوا بگو فلان چیز میخوام ندارم هر جور شده بگیر تا عادت کنه به خرج ااتون برا بچه هات بگیر

چرا میزاری تنها بره خارج؟شوهر من باشه خفش میکنم😅

بعدم نباید باهاش کنار بیای و خسته بشی باید همیشه مخالفش باشی 

زنگ بزن کمپ بیان جمعش کنن از رخت خواب ببرنش

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫