2777
2789

خوزستانیا نظرتونو میگید لطفاً 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

دور و برتون همچین وصلتی دیدین؟ زندگیشون چطوره ؟

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چه اشکالی داره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب چه اشکالی داره

میگم شاید تفاوت فرهنگی زیاد باشه. من با قومیت بختیاری آشنایی ندارم 

از چه نظر ؟؟

زیاد وصلت میکنن اره زیاد دیدم دختر عرب میتونه با پسر لربختیاری بسازه اما دختر لربختیاری با عرب فک نکنم

چون بختیاریا زیاد مث عربا سخت گیر نیستن و بهترن با عروس هم خیلی خوبن کلا ادمای خوبین

دوربرمون ندیدیم هردو نژاد پرستن

نه عربا دختر ب بختیاری میدن ن خانواده بختیاری راضین 

ولی خب پسرای عرب خیلی بهترن جهیزیه نمیخان خیلی طلا میدن همه چی با خودشون دختر عرب خیلی باید بد شانس باشه که بره با غیر عرب

من عربم باشوهرم که لره ازدواج کردیم همو اصلا نمیفیمیم و

یعنی به خاطر تفاوت های فرهنگی؟ یا ویژگی های شخصیتی ؟

میگم شاید تفاوت فرهنگی زیاد باشه. من با قومیت بختیاری آشنایی ندارم

باید اشنایی پیدا کنید و پدرمادرشو بشناسی اون بیاد تو بری اشنا شید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️