2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 77 پست
خیلی سخته ادم رنج کشیدن عزیزشو ببینه نتونی از غمش کم کنه 🙂معمولاً این آدما خیلی داغون میشن ...چون م ...

اره دقیقا بخدا هروقت ناراحتیشو مبیبنم فقط پیش خودم گریه میکنم 

چون حقش این نیس تو این سن اول زندگی اینجوری بشه 🥲

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اخی چرا عزیزم مگ میشه زبون خوش نشه کاریش کرد اینجوری خیلی تحت فشارش قرار میدی زده میشه ازت هرجور شد ...

اصلا آینده نگر نیست اینهمه سال مجردبوده سرکاربوده اومدخواستگاری هیچی نداشت فک کردم بلدنبوده من یادش میدم خودمو شرحه شرحه کردم اونقد هولش دادم تا صاحبخونه شد صاحب ماشین شد کسب وکار دیگه راه انداخت اگه من نبودم به همون روال مجردی ادامه میداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم حالتو متوجه میشم.

🫂مرسی خواهری بابت درکت و وقتی ک گذاشتی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

چقد مهربونه زیاد بهش سخت نگیر غیر مستقیم سعی کن خوشحالش کنی غذای مورد علاقش کارایه مورد علاقش حرفایی ...

مرسی گلم

اره همینا از دست میاد انجام میدم براش 🥲

مرسی بابت وقتی ک گذاشتی انشالله همیشه دلت شاد باشه🫂

اصلا آینده نگر نیست اینهمه سال مجردبوده سرکاربوده اومدخواستگاری هیچی نداشت فک کردم بلدنبوده من یادش ...

اره درسته ولی زاید اذیتش نکن گناه داره هرکسی اخلاقی داره ب هرحال میفهمم چی میگی 

مواظب خودتو زندگیت باشه🫂

🫂مرسی خواهری بابت درکت و وقتی ک گذاشتی

خواهش میکنم عزیزم

ببخشید راه بهتری نداشتم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وای این بدتر میشه خیلی حساس رو این حرف😬😂😂

حالا این مثال بود بعد چه حساسیتی بابا زن و شوهر باید باهم شوخی کنن، انقد شوخیای جور واجور کن عادی بشه براش جو خونتونم گرمتر میشه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم عزیزمببخشید راه بهتری نداشتم

مرسی گلم انشالله همیشه دلت شاد باشه 🫂 

حالا این مثال بود بعد چه حساسیتی بابا زن و شوهر باید باهم شوخی کنن، انقد شوخیای جور واجور کن عادی بش ...

رو بحث مالی و اینک بگم برم کار کنم حساسه وگرنه شوخی زیاد میکینم باهم 😅😂

اسی دیشب تاپیکت با کردم و خواب رفتم

الان تا گوشیو باز کردم دیدم تاپیک شماست

چندتا از پست هاتونو خوندم و حس کردم خودم همه رو نوشتم

شوهر شما کپپپپپی شوهر منه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

اسی دیشب تاپیکت با کردم و خواب رفتمالان تا گوشیو باز کردم دیدم تاپیک شماستچندتا از پست هاتونو خوندم ...

جدیییییییی؟؟؟

چجوری کمکش میکنی چجوری دلداریش میدی؟