2777
2789
عنوان

عکس حلقه

585 بازدید | 69 پست

کیا تازه حلقه خریدن عکس بفرستین برای ایده 

چیا مده جدیدا ؟ 

منم تازه خریدم ست  برا نامزدمم نگین داره یجوری نیست؟😟

عکسشو میذارم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

مبارکت باشه خوشبخت باشید

۵ سال دیگه اصلا واست مهم نیست ، شایدم کمتر

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه حلقه و پشت حلقه دارم عکسشو تو گوشیم و حلقه مورد علاقمه

اما خب خیلی گرونه و جواهره مثلا فک کنم اخرین بار جفتشون سیصد و خورده ای

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
مبارکت باشه خوشبخت باشید۵ سال دیگه اصلا واست مهم نیست ، شایدم کمتر

از صبح هی دارم خودخوری میکنم 😭

از صبح هی دارم خودخوری میکنم 😭

درک میکنم اما بخاطر چیزای کم اهمیت حال خودتو خراب نکن 

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

دعاکن این لحظات و منم با یارم داشته باشم

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

اینو نمیدونم ولی هرچی ساده قشنگ تره توروخدا اسون بگیرید گاهی ساده بودن قشنگ تره

خب من میخواستم رینگ ساده بخرم پشیمون شدم الان عکسشو میذارم مشکل این بود ست بود برا نامزدمم دقیقا شبیه مال منه 

حالا مامانم میگه ببرین عوض کنید ساده بگیرین ک اونم بپوشه 

رینگ ساده با حکاکی داخل حلقه عالی پیشنهاد من به همه😍خودمونم رینگ ساده خریدیم با حکاکی

من الان عکس میدارم 

دقیقاً منم الان هیچی طلا ندارم همه خرج شدن اما چه کنیم دیگه ایشالا دوباره میخرم

خوشبخت باشید عزیزم

آره ان شاءالله بهترشو میخرید

شاد باشین 🥰