setareammm مدیر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5304 عنوان عکس حلقه | مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 69 پست کیا تازه حلقه خریدن عکس بفرستین برای ایده چیا مده جدیدا ؟ منم تازه خریدم ست برا نامزدمم نگین داره یجوری نیست؟😟عکسشو میذارم برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️ 1404/09/11 | 22:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارآرمان عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 1487 همون دیگه مشکل من اینه شهر ما امروز همه مردونه ها کپ زنونه بودن الان برا نامزد من دقیقا شبیه همینه مهم نیس اونا ک دستشون نمیکنن
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5304 مهم نیس اونا ک دستشون نمیکنن اره من دوس دارم بپوشه اخه🥲حالا تمیدونم ببرم عوض کنم با ساده هردوشو یا ک نقره بگیریم ؟ برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
بهارآرمان عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 1487 اره من دوس دارم بپوشه اخه🥲حالا تمیدونم ببرم عوض کنم با ساده هردوشو یا ک نقره بگیریم ؟ عکسشو تو دستش فرستادم اومد ببین..دیوونه ای طلارو بدی نقره بگیری اخههه اصلا چیز مهمی نیست تو دستش قشنگ میشه
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5304 عکسشو تو دستش فرستادم اومد ببین..دیوونه ای طلارو بدی نقره بگیری اخههه اصلا چیز مهمی نیست تو دستش قشن ... ن منظورم اینه این مدل ک گرفتیم با ی رنگ ساده یا چهار گوش طلا عوض کنم یا همینو نگه داریم برم برا اون نقره ساده بگیرم برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
بهارآرمان عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 1487 ن منظورم اینه این مدل ک گرفتیم با ی رنگ ساده یا چهار گوش طلا عوض کنم یا همینو نگه داریم برم برا اون ... بنظر من ک حلقت خیلی قشنگه نگهش دار
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5304 بنظر من ک حلقت خیلی قشنگه نگهش دار اره خودمم دوسش دارم اینکه هیلی ظریفع بیینم برا نامزدمو چیکار میکنیم برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
بهارآرمان عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 1487 اره خودمم دوسش دارم اینکه هیلی ظریفع بیینم برا نامزدمو چیکار میکنیم تو دستش خوشت نیومده؟
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5304 تو دستش خوشت نیومده؟ ن احه چون نگین داره فک میکنم خودش نخواد بپوشه برا همین گفت میرم نقره میگیرم اینم داریم برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
بهارآرمان عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 1487 ن احه چون نگین داره فک میکنم خودش نخواد بپوشه برا همین گفت میرم نقره میگیرم اینم داریم اها برای اونم نگین داره؟ اگه میخواد اونو نندازه یچیز دیگه کلا دستش باشه پس یه نقره ام بگیرید
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5304 اها برای اونم نگین داره؟ اگه میخواد اونو نندازه یچیز دیگه کلا دستش باشه پس یه نقره ام بگیرید اره دقیقاا مشابه همینه یکم بزرگتر چون نگین داره قطعا دوس نداره 😕 اره یا نقره یا اگه یشه مال اونو عوض کنیم با ی ساده برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️