2777
2789

پیش دبستانی دخترم ک غیردولتیه تا الان 30،35 درصد مبلغ گرفتن کلا یماه رفته همش تعطیل بوده و برای شهریه مدام پیام میدن ، سوالم اینه ک آیا میتونم درخواست کم شدن شهریه بدم؟ چون واقعا نمیصرفه من جای دیگ باید بچمو بذارم و پول بدم اینجا هم بخاطر خدماتی ک داده نمیشه بخوام پول بدم 

افغانی ریپلای نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چون اونا تو این تعطیلانم حقوق معلم میدن

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه بچه تازگی اومده مدرسه بچه من ۴۰ تومن جای دیگه داده اون ک سوخت حالا اومده اینجا شهریه اینجام باید بده 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ما هم ۱۲۵ میلیون به مدرسه دادیمهمیشه هم این ۳ ماه تعطیل میشهچه میشه کرد

وای چهههههه زیاد

چه پایه ای؟

کدوم شهر ؟

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

تهرآن متوسطه اولمن ۲_۳برابر اینم دیدم دوستام میدن

یا خداااا

مدرسه دولتی چشه خب

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️