2777
2789

پیش دبستانی دخترم ک غیردولتیه تا الان 30،35 درصد مبلغ گرفتن کلا یماه رفته همش تعطیل بوده و برای شهریه مدام پیام میدن ، سوالم اینه ک آیا میتونم درخواست کم شدن شهریه بدم؟ چون واقعا نمیصرفه من جای دیگ باید بچمو بذارم و پول بدم اینجا هم بخاطر خدماتی ک داده نمیشه بخوام پول بدم 

افغانی ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون اونا تو این تعطیلانم حقوق معلم میدن

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه بچه تازگی اومده مدرسه بچه من ۴۰ تومن جای دیگه داده اون ک سوخت حالا اومده اینجا شهریه اینجام باید بده 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ما هم ۱۲۵ میلیون به مدرسه دادیمهمیشه هم این ۳ ماه تعطیل میشهچه میشه کرد

وای چهههههه زیاد

چه پایه ای؟

کدوم شهر ؟

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

تهرآن متوسطه اولمن ۲_۳برابر اینم دیدم دوستام میدن

یا خداااا

مدرسه دولتی چشه خب

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️