2777
2789
عنوان

چطور خودمو ببخشم

340 بازدید | 38 پست

خانوما من۲۷سالمه ی دختر بااستعداد خوش چهره با فرصت های زیاد برای پیشرفت وشرایط بسیارخوب زندگی بودم اما ناآگاه بودم همه شو از دست دادم  الانم درصد جبران اشتباهاتم هستم اما دلم دیگه ذوقی براش نمونده  شماها چطوری خودتون رو بخشیدن  

متاسفانه منم در اوج همه چیز با تصمیم اشتباهم و پافشاری روش آیندمو نابود کردم

هر روز گریه میکنم هر شب کارم گریه هس ک چرا اینکارو با خودم کردم

منکه هنوز نتونستم تودمو ببخشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه منم در اوج همه چیز با تصمیم اشتباهم و پافشاری روش آیندمو نابود کردمهر روز گریه میکنم هر شب ...

خیلی سخته من تازه گریه هام تموم شدن هر روز گریه میکردم  به هق هق تنگی نفس میفتادم ی عالمه بار نامرئی از پشیمونی حسرت نفرت از خودم رو دوشمه

با تغیر با پیشرفت 

منم هی میخوام شروع کنم حوصله ندارم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خیلی سخته من تازه گریه هام تموم شدن هر روز گریه میکردم به هق هق تنگی نفس میفتادم ی عالمه بار نامرئی ...

من وقتی همسن تو بودم داشتم‌دست و پا میزدم و تلاش میکردم و یکی دو سال بعدش خیلی شرایطم خوب شد و رسیدم به نقطه اوج زندگیم ولی خب متاسفانع با ی تصمیم اشتباه تو بازه ۳۰ تا ۳۵ سالگی و اصرار روش دوباره خودمو نابود کردم ولی بازم ناامید نیستم هنوزم میخام تلاشم کنم فعلا بخاطر شرایطی دست و بالم بسته هست

تو الان فرصتت بسیاره عزیزم پاشو بساز تلاش کن