2777
2789
عنوان

تاجایی ک میتونید

91 بازدید | 12 پست

تاجایی ک میتونید اطلاعاتتونو ببرید بالا وهرگز اززندگی ناامید نشید ک شیطان ب بهانه های مختلف سعی داره انسان رو اززندگی ناامید کنه. دشمنی بسیار اغوا گر... 

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

زمدگی خیلی بدی دارم میگدرونم 

وبال بقیه

بچل اای ناارام

شوهرم شعلش سخته 

خودمم میگم بخونم ازمون استخدامی سریداری ولی نمیرسم بخونم

چ کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه بار یادمه یه داستانی خوندم درسی از زبان یک دشمن قداره بلند که منظور شیطان بود خیلی جالب بود و روش شیطانو با یه مثال توضیح داده بود اگه اسی اجازه میده بزارم بقیه بخونن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت منم قبول دارم حرفاتون اما احساس میکنم همین که ما ایران زندگی میکنیم شیطان نیاز نیست کاری کنه امید برای مردم کشورم شده فقط یک واژه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

زمدگی خیلی بدی دارم میگدرونم وبال بقیهبچل اای ناارامشوهرم شعلش سخته خودمم میگم بخونم ازمون استخدامی ...

توی کتاب شفای زندگی نوشته بااستغاده از قدرت ذهن میتونید آینده ی زندگیتونو بسازید، رایگان از گوگل دانلود کنید بخونید کم کم زندگیتونو بسازید. شغل شوهرتون چیه؟ اگه سربازی رفتن ودیپلم دارن تو شرکت های شهرک صنعتی کارگر با حقوق بالای بیست تومن زیادمیخان

یه بار یادمه یه داستانی خوندم درسی از زبان یک دشمن قداره بلند که منظور شیطان بود خیلی جالب بود و روش ...

چه جالب بزار عزیزم استفاده کنیم

توی کتاب شفای زندگی نوشته بااستغاده از قدرت ذهن میتونید آینده ی زندگیتونو بسازید، رایگان از گوگل دان ...

الان پیک موتوریه

بله سربازیم رفتن

ی مقدار شنوایی مشکل داره

و گفتارش روان نیست  زیاد نمیتونه صحبت کنه برای همین کار دیگه ایی نتونسته پیدا کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قربونت منم قبول دارم حرفاتون اما احساس میکنم همین که ما ایران زندگی میکنیم شیطان نیاز نیست کاری کنه ...

عزیزم چه دل پر دردی داری. ولی همه جای جهان همه مشکلات دارن ولی بعضی حتی ازتهدید هم اسفاده میکنن و ب فرصت تبدیلش میکنن. وقتی نعمت های الهی و داشته هامونو ببینیم شکرگزار خدا میشیم و خدا هم بیشتر بهمون عطامبکنه

الان پیک موتوریهبله سربازیم رفتنی مقدار شنوایی مشکل دارهو گفتارش روان نیست زیاد نمیتونه صحبت کنه بر ...

اگه موتور ازخودتونه اسنپ هم ثبت نام کنید شوهرتون تاجایی ک میتونن هرچی بیشتر کارکنن حقوقشون بیشترمیشه. 

عزیزم چه دل پر دردی داری. ولی همه جای جهان همه مشکلات دارن ولی بعضی حتی ازتهدید هم اسفاده میکنن و ب ...

من خداشکر زندگی ام دوست دارم و باب میلم بوده هم ازدواجم هم خانواده ام هم شغلم .اما شما بیا بیمارستان وقتی به پدر میگیم فرزند تون کمبود پتاسیم داره بهتر موز بخوره می‌ره دونه ایی می‌خره شما نمیتونی بهش بگی تهدید فرصت کن 

صحبت حضرت علی یا امام حسین از دری که فقر بیاد ایمان هم می‌ره 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من خداشکر زندگی ام دوست دارم و باب میلم بوده هم ازدواجم هم خانواده ام هم شغلم .اما شما بیا بیمارستان ...

من شنیدم همه ی اجادیث هم معتبرنیستن. حالا کاری ب اعتبارحدیث ندارم. ولی چ جوریه ک ایمه وعلماوخیلی افراد فقیرانه زندگی میکنن ولی ایمانشون از پولدارای رفاه طلب بیشتره. فقط برام سوال شدگل

من شنیدم همه ی اجادیث هم معتبرنیستن. حالا کاری ب اعتبارحدیث ندارم. ولی چ جوریه ک ایمه وعلماوخیلی افر ...

من بگم که دعوا ندارم فقط برام خنده دار بگیم فقط شیطان امید از مردم میگیره آیا پراید پونصد میلیونی آیا مسکن مهر کمتر از یک میلیارد نیست اونم قله قاف امیدی میگذاره برای مردم 

وقتی شغلی نیست چون چرخه اقتصاد خوابیده امید باقی میمونه استخدامی ها رانتی انگیزه میگذاره 

خیلی ها خواستند نشدن خیلی از خدا خواستند اما نشده و شرمنده خانواده ها شدند مریض شیمی درمانی دارم براش گوشت قرمز خریدن شده مشکل

بحث این نیست چون من وضعیت مالی خوبی دارم بی دینم نه  بحث اینکه موضوع تاپیک تون برام نسبت به شرایط جامعه اذیتت کننده بود 

شبتون بخیر 

من بگم که دعوا ندارم فقط برام خنده دار بگیم فقط شیطان امید از مردم میگیره آیا پراید پونصد میلیونی آی ...

فرمایش شما صحیح. شیطان که فقط جن منظور نیست. همین ادم ها ومسئولینی ک عدالت علی وارندارند ومردم رو اذیت میکنند هم خناس وشیطانند. من خودم مادرم رو درکودکی ب دلیل اینکه پول نداشتیم دارو بخریم ازدست دادم و خودم هم ب دلیل وابستگی شدید ب مادرم بیماری گرفتم. ولی انسان باایمان وقوی نباید ازهیچ چیز حتی مرگ بترسه و همیشه امیدش ب خداباشه. شب شماهم ب خیرعزیز