2777
2789
عنوان

پول نداره ولی دکتره

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 46 پست
ببین اینا اولش بی پولن بعدش یکم پول دار بشن هی میزنن به در تخریب اذیت میشی مگه اینکه خونوادت خیلی با ...

فوقش خودمم میخونم دکتر میشم

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل بی پولیش حل میشه تا چند سال دیگه 

تو کاری به بی پولی الانش نداشته باش ،به ویژگی های دیگه اش نگاه کن و ببین تو فشارا و نداریاش هواتو داره و ... ،اگه در حد توانش انجام بده یه سری کارا رو خب واقعا از دستش نده ولی اگه دوستش نداری و باقی مسائل ،بیخیالش شو ...

You're all the things I've got to remember

این چ حرفیه آخه ماشین مگه ملاکه مگه رشته پرت میخونه دندونپزشکی پول دوماه کارش ماشین میخره به بعدش ب ...

این خانم حتما چیرهای دیکه ای دارند ک صدها دختر دندون پزشک اطرافش رو اون آقا ندید گرفت.

شما خیلی دید فکریت پایینه خیلی بی لول و سطح پایین فک میکنی‌ . دیگه دوره ی پزشکی گذشته.... تاپ ترین و با کلاس ترین و پولدارترین دکترای شهرتون رو حتما چک کن نه این دکترای تازه ب دوران رسیده و سطح پایین، ببین خانوماشون اغلب خانه دار هستن. این خانم استارتر بیسواد ک نیست اولا رشته خوبی میخونه دوما پدر پولدار و حمایت گری داره ک ماشین یک میلیاردی پدرش گذاشته زیر پاش ک تا صدسال امثال شماها براتون قفله.سوم مشخصه دختر با شخصیت و لول بالا و شاید خوشگل. حالا تو حساب کن همین اقای دندون پزشک بیاد ی دکتر عمومی با درامد متوسط  ک هیچ پوئن مثبت دیگه ای نداره بگیزه. خب آیا برد کرده؟؟ اون دندون پزشکه کلی دو  دوتا کرده باهاش دوست شده..... شما از لحن پیامت کامل مشخصع خواستی علوم پزشکی بودنت رو کنی تو چشم بقیه. ده سال باید بدویی ک با پزشکی عمومی بتونی ماشین استارتر بخری.....پزشکی ک اصلا الان تاپ ترین و پولساز ترین رشته دندون و فیزیوتراپی.... خیلی هنر کنند استخدام یک درمانگاه بشن. اینقد اشباع شدن ک بازار کاری ندارن .... همون دندون هم حتی گاها پول ساز نیست. ب نسبت قدیم

موقق باشی

در شرایط مشابه هستم ولی فقط ماشین داره البته من شرایطتش رو دوست نداشتم من زد و عاشق خودش شدم ولی امان از دست تقدیر که داره اونو ازم میگیره

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

یه کلینک بزنهاگه کارش قوی باشه سر سال اول ماشین رو خریده

بله ولی اون خانم ی جوری این پرستار رو تخقیر کرد انگار همه چی رشته هست چون خودش پزشکی میخوند میخاست بکنش تو چشم بقیه. صدالبته ک دندون عالیه. ولی خانم پرستار هم لول پایینی نداره