2777
2789
عنوان

پول نداره ولی دکتره

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمین شو اسکل نباشه و جنم پول در اوردن داشته باشه گرنه دکتر بی پول و بیکار کم نیس.شاید لازم باشه بهش ...

خواهرشم دندون پزشکه خوبه وضعش

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

چمیدونم کاربرا میگن حاضره با پرستار ازدواج کنه😂

اون تا همون ماشین تو رو بگیره چندسال طول میکشه..... زیادی خودت دست پایین نگیر، پزشک هست دندون پزشک هست میلیاردی ماهانه در میارن زن خونه دار دیپلمه گرفتن.

پرستاری شغل کامل قابل قبولیع برای زن

خب از اول میدونست رشته ام چیه و خیلی اصرارداشت قصدم جدیه ولی اصلا تحویلش نمیگرفتم

ببین اینا اولش بی پولن بعدش یکم پول دار بشن هی میزنن به در تخریب اذیت میشی مگه اینکه خونوادت خیلی بالاتر و پولدار باشند وگرنه اذیت می‌کنه 

اون تا همون ماشین تو رو بگیره چندسال طول میکشه..... زیادی خودت دست پایین نگیر، پزشک هست دندون پزشک ه ...

نه خودمو دست کم نمیگیرم خیلی پسر خوبیه چیز بدی ازش ندیدم یکم حرف زدنش روی مخم بود همه چیش اوکی حتی ظاهرش 

ببین اینا اولش بی پولن بعدش یکم پول دار بشن هی میزنن به در تخریب اذیت میشی مگه اینکه خونوادت خیلی با ...

اره بابام وضعش اوکیه 

منم با کسی که لحظه ای که بله گفتم هیچی نداشت ولی به تحصیلات و آینده اش امیدوار بودم ازدواج کردم

پشیمون نیستم

ولی راه کاملا ناهمواری نسبت به بقیه داشتم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
اون تا همون ماشین تو رو بگیره چندسال طول میکشه..... زیادی خودت دست پایین نگیر، پزشک هست دندون پزشک ه ...

این چ حرفیه آخه ماشین مگه ملاکه مگه رشته پرت میخونه دندونپزشکی پول دوماه کارش ماشین  میخره به بعدش باید فکر کنه تو علوم پزشکی اینجوریه که طرف خونه دار میگیره یا مهندس ولی از خود علوم پزشکی باید همردیف باشه حداقل بچه های ما ک اینجوریه و میشناسمشون پدر طرفو در میارن با تحقیر