2777
2789
عنوان

چقدر لهجه شیرازیا خوببههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 107 پست
قشنگ هر چی دیدگاه خوب نسبت به ما کوردها هست رو بزن نابود کن خجالت نکش به گوهر پراکنی ادامه بده 😒

آره واقعا

منی که به شخصه همیشه از کوردا دفاع کردم و خدا میدونه چقد از خوبی کوردا همیشه گفتم

باورم نمیشه یه کورد انقد خودشیفته باشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

این همه خودشیفتگی از کجا میاد؟؟؟مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید😂😂😂اگه انقد زیبا بودین ...

حالا هی خودتو جر بده بازم میگم ما کوردا نچرال خوشگلیم حتی اگه عمل هم کرده باشیم بیسمون از اول قشنگ بوده فقط بخاطر اینکه از مد عقب نیفتیم یه نمه عمل می کنیم ولی در حدی نیست که کلا با عمل سر پا پاشیم اون چشمای خوشگل و درشت و صورت گرد و سفیدی که ما داریم شما باید با لنز گذاشتن و تزریق گلوتاتین به دستش بیارین 

حرفی دیگه ای ندارم شبت بخیر👋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا هی خودتو جر بده بازم میگم ما کوردا نچرال خوشگلیم حتی اگه عمل هم کرده باشیم بیسمون از اول قشنگ ب ...

کم آوردی دیگه

همه چیز به سفیدی نیست

دخترای شیرازی به چشم و ابروی درشت و مشکی معروفن که شما با عملم نمیتونین بدستش بیارین

از این زورت گرفته که چرا پسرای کورد عاشق دخترای شیراز میشن😂😂😂

من خودمم خواستگار کورد داشتم😂😂

زیبایی ما مثه شما مصنوعی نیست از بس ژل میزنین صورتاتون پر از ژله

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

کم آوردی دیگههمه چیز به سفیدی نیستدخترای شیرازی به چشم و ابروی درشت و مشکی معروفن که شما با عملم نمی ...

انصافا شیراز باید کلا پسر می بود تا اینکه دختر توش باشه بس پسراتون خوبه یه مقایسه کنم پسراتون از دختراتون خوشگل و خوشتیپ تر و خوش هیکل ترن اون قد و قامتی و هیکلی که یه دختر کورد تو لباس کوردی میپوشه از دور میدرخشه نه شما کوتوله‌ها شلوار واید و بوتکات میپوشید بلکه یکم اندامتون کشیده نشون بده

انصافا شیراز باید کلا پسر می بود تا اینکه دختر توش باشه بس پسراتون خوبه یه مقایسه کنم پسراتون از دخت ...

هر چی باشیم خواستنی و لوندیم و ظریف و البته قدامونم متوسط رو به بلنده و خیلی شیکیم

دخترای شما که خیلی درشتن

چرا همیشه تو تاپیکای این مدلی دنبال هیت دادنین امثال شماها؟؟؟

هر چی باشیم خواستنی و لوندیم و ظریف و البته قدامونم متوسط رو به بلنده و خیلی شیکیمدخترای شما که خیلی ...

اون درشتی و قد بلندی که ما دخترای کورد داریم قد ایده آل مردا برای شما دخترای فارسه ببین ما کلا گردنمون از فاصله آرنجتون تا مچ دستاتونه😂😂😂🤣

اون درشتی و قد بلندی که ما دخترای کورد داریم قد ایده آل مردا برای شما دخترای فارسه ببین ما کلا گردنم ...

درشت هستین دیگه

دختر باید ظریف و کشیده  و لوند باشه نه درشت

ماشالا اعتماد به سقفتو شلوار کوردی داشت تا حالا ساپورت شده بود

گفتی حرفی نداری ولی ظاهرا خیلی بهت فشار اومده😂😂😂

درشت هستین دیگهدختر باید ظریف و کشیده و لوند باشه نه درشتماشالا اعتماد به سقفتو شلوار کوردی داشت تا ...

در حدی نیستی حتی درباره شلوار کوردیمون هم نظر بدی ما دخترای کورد اینقدر خوش هیکلیم که لباس محلی مردا رو هم می‌پوشیم همون شلوار کوردی که تو میگی هزاران هزارن سال پیش قدمت داشته تا شلورای مد شده امروزی وقتی شلوار کوردی بوده شلوار بوتکات و واید کجا بوده ؟ 😂😂😂😂

در حدی نیستی حتی درباره شلوار کوردیمون هم نظر بدی ما دخترای کورد اینقدر خوش هیکلیم که لباس محلی مردا ...

برو عزیزم کمتر حرص بخور شیرت خشک میشه😂

اصن نمیبینمت که باهات بحث کنم

آدم خودشیفته عقل نداره

امثال تو اسم کوردارم بد میکنین

هو گود نایت بیبی 👈👋

😂😂😂اسلیپ تایت

من وقتی یکی میگه فلکه گازووو جنون بهم دس میده😂😂😂

دقیقا

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

اونا کورد اصیل نبوده جانم خیلیا از قومیت‌های دیگه لباس‌های محلی یه قوم دیگه می‌پوشن مثلا من خودم کور ...

باشه بابا شما خوبین بقیه ادات رو در میارن

انقدر گند نزن به ذهنیت ملت در مورد کورد ها

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

باشه بابا شما خوبین بقیه ادات رو در میارنانقدر گند نزن به ذهنیت ملت در مورد کورد ها

عزیزم هر قومی خوب و بد داره حالا این خانم متاسفانه تو دسته بی اخلاق ها و خودشیفته ها قرار میگیره😂خداییش از هر شهر و هر قوم میشه هزاران زیبا ک سلیقه همه هستن پیدا کرد این بحثا خنده دارن من نامزد خودم کرده ب هیچ وجه همچین رفتاری نداره 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

عزیزم هر قومی خوب و بد داره حالا این خانم متاسفانه تو دسته بی اخلاق ها و خودشیفته ها قرار میگیره😂خد ...

دقیقا این دیگه خیلی خود شیفته هس و ممکن همین حرفاش باعث بشه رو تفکرات بقیه اثر بزاره

دقیقا اصلا هیچ زنی به زیبایی بانو های ایرانی تو جهان نیس👍👍