2777
2789
عنوان

چقدر لهجه شیرازیا خوببههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 107 پست
ووی نه اومدم فقط ی سلامی بدم 🤣

نه دیگه با پای خودت اومدی😂😂😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شیراز رو خیلی دوست دارم همیشه بهم وایب خوبی میده، کلا لهجه های جاهای مختلف ایران همشون باحالن هرکدوم یجور جذابن😍

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

پسرای کورد ما رو باش میرن دختر از جاهای دیگه میگیرن حالا خودمون عین دسته گل

دخترای شیرازیم عین دسته گلن

چشم و ابرو مشکی و شیرین زبون

والا خیلی دختر کورد معمولی دیدم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

والاو لطفا وقتی اومدین شیراز آخر کلماتتون اووو نگید😂😂👍 راحت بگید فلکه گاز ما قبولتون داریم نمیخوا ...

من وقتی یکی میگه فلکه گازووو جنون بهم دس میده😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

شیرازیا اکثراً عملی ان ریا نباشه دخترای کورد اکثراً نچرال خوشگلن

اتفاقا من دخترای کورد هرچی دیدم صورتاشون و لباشون ژل بوده بینیاشونم عروسکی عمل کرده بودن

اتفاقا من دخترای کورد هرچی دیدم صورتاشون و لباشون ژل بوده بینیاشونم عروسکی عمل کرده بودن

اونا کورد اصیل نبوده جانم خیلیا از قومیت‌های دیگه لباس‌های محلی یه قوم دیگه می‌پوشن مثلا من خودم کوردم چند بار لباس شمالی هم پوشیدم دلیل نمیشه شمالی باشم کورد اصیل نچرال و خوشگله این فارس ها اکثراً با عمل سرپا هستن کوردا عمل هم کنن بیسشون قشنگه اصلا نیازی ندارن فقط واسه اینکه از شما فارس‌ها کم نیارن میرن عمل می کنن هیچوقت خودتونو با ما یکی نکنید 

اونا کورد اصیل نبوده جانم خیلیا از قومیت‌های دیگه لباس‌های محلی یه قوم دیگه می‌پوشن مثلا من خودم کور ...

چققدر هميشه از كوردا تصورم قشنگ بود كاش پياماتونو تو اين تاپيك نديده بودم

من عاشق لهجه یزدی ها هستم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اونا کورد اصیل نبوده جانم خیلیا از قومیت‌های دیگه لباس‌های محلی یه قوم دیگه می‌پوشن مثلا من خودم کور ...

قشنگ هر چی دیدگاه خوب نسبت به ما کوردها هست رو بزن نابود کن خجالت نکش به گوهر پراکنی ادامه بده 😒

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

این همه خودشیفتگی از کجا میاد؟؟؟

مشک آن است که خود ببوید  نه آنکه عطار بگوید😂😂😂

اگه انقد زیبا بودین که احتیاج به تعریف از خودتون نبود

درمورد زیبایی دخترای شیرازی اصن احتیاج به حرف زدن نیست این همه شعر و ترانه هست درمورد دختر شیرازی

همه میدونن دخترای کورد معمولین و به لطف کلی ژل و عمل زیبا میشن ولی پسراشون جذابن