۲۴ ساعت گذشته امروز و دیروز فقط مایعات سرد و سوپ سرد خوردم
الان دلم میخاد کباب چنجه بخورم
میشه بنظرتون؟؟
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
دوباره بخیه شکافت و شستشو داد دو سه بار و هی عکس گرفتیم
تا دراومد
بعد دوباره بخیه زد
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من دو تا نهفته جراحی کردم که تو استخون بودن تا یک ماه کامل غذا نمیتونستم بجوام و فقط غذای له شده یا مایعات میخوردم بعد ورم هم داشتم و دو تا آمپول زدم بعدش و قرص آنتی بیوتیک هم نوشته بود
دندون عقل و مگه جراحی میکنن چجوری ..چرا نمیکش مال من و کشیدن که توشم خالی بود به خدا قسم زجه زدم گرفتنم به جون عزیزام مردن و دیدم از ته دل نفرینش کردم نزاشت بی. حسی تو دهنم بمونه تا امپول زد رفت انبراش و اورد چسبیدکشید
نه هیچی نمیشه با اون یکی طرف بخور که بع بخیه هاتونهوره که اذیت نشیمن جراحی کردم بهیه هم داشت همه چی ...
منم زدم بر بدن
فعلا عالیم 🤣
عزیزم بهتره نخوریمن دو تا نهفته جراحی کردم که تو استخون بودن تا یک ماه کامل غذا نمیتونستم بجوام و فق ...
والا امپول دگزا نوشت
رفتم که تزریق کنم اینقد درمانگاه ها بخاطر آنفولانزا شلوغ بود نتونستم صبر کنم
فردا میزنمش
ولی الان کباب خوردم طوریم نشد
والا امپول دگزا نوشت رفتم که تزریق کنم اینقد درمانگاه ها بخاطر آنفولانزا شلوغ بود نتونستم صبر کنم فر ...
من گفت اگه آمپول نزنی شدید درد میگیره چون استخوان برداری کرد تا درش آورد و خیلی به فکم فشار آورد تا دراومد ، دقیق اسم آمپول رو نمیدونم ولی یخچالی بودن هر دو باید سریع میزدی من بلافاصله بعد جراحی رفتم زدم
اگه اوکی بودی پس بخور ، من دهنمو نمیتونستم باز کنم حتی تا دو هفته حرف نمیزدم
من گفت اگه آمپول نزنی شدید درد میگیره چون استخوان برداری کرد تا درش آورد و خیلی به فکم فشار آورد تا ...
وای منم اینقد با اون ابزار هی فشار میورد به فکم که دندون نصف کنه استخون فکم درد میکنه
اما مرتب استامینوفن و یه قرص دیگه که گفته میخورم که درد نکیره