2777
2789
عنوان

چند وقت بعد از جراحی دندون عقل تونستید غذا بخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 27 پست
جدی؟هردندون ۸ تومن؟ نهفته بودی یا نیمه؟

نهفته 

دکتر که می‌گفت جراحی سختی بوده 

اول بخیه زد بعد عکس گرفتیم مشخص شد یه تیکه مونده 

دوباره بخیه شکافت و شستشو داد دو سه بار و هی عکس گرفتیم 

تا دراومد 

بعد دوباره بخیه زد 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره نخوری

من دو تا نهفته جراحی کردم که تو استخون بودن تا یک ماه کامل غذا نمیتونستم بجوام و فقط غذای له شده یا مایعات میخوردم بعد ورم هم داشتم و دو تا آمپول زدم بعدش و قرص آنتی بیوتیک هم نوشته بود

دندون عقل و مگه جراحی میکنن چجوری ..چرا نمیکش مال من و کشیدن که توشم خالی بود به خدا قسم زجه زدم گرفتنم به جون عزیزام مردن و دیدم از ته دل نفرینش کردم نزاشت بی. حسی تو دهنم بمونه تا امپول زد رفت انبراش و اورد چسبیدکشید 

نهفته دکتر که می‌گفت جراحی سختی بوده اول بخیه زد بعد عکس گرفتیم مشخص شد یه تیکه مونده دوباره بخیه شک ...

دندون من نیمه نهفتس

نصفش زده بیرون نصفش نه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دندون عقل و مگه جراحی میکنن چجوری ..چرا نمیکش مال من و کشیدن که توشم خالی بود به خدا قسم زجه زدم گرف ...

نهفته یا نیمه نهفته جراحی میخاد

چون تو لثه مونده 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نه هیچی نمیشه با اون یکی طرف بخور که بع بخیه هاتونهوره که اذیت نشیمن جراحی کردم بهیه هم داشت همه چی ...

منم زدم بر بدن 

فعلا عالیم 🤣

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عزیزم بهتره نخوریمن دو تا نهفته جراحی کردم که تو استخون بودن تا یک ماه کامل غذا نمیتونستم بجوام و فق ...

والا امپول دگزا نوشت 

رفتم که تزریق کنم اینقد درمانگاه ها بخاطر آنفولانزا شلوغ بود نتونستم صبر کنم 

فردا میزنمش 

ولی الان کباب خوردم طوریم نشد 

والا امپول دگزا نوشت رفتم که تزریق کنم اینقد درمانگاه ها بخاطر آنفولانزا شلوغ بود نتونستم صبر کنم فر ...

من گفت اگه آمپول نزنی شدید درد میگیره چون استخوان برداری کرد تا درش آورد و خیلی به فکم فشار آورد تا دراومد ، دقیق اسم آمپول رو نمیدونم ولی یخچالی بودن هر دو باید سریع میزدی من بلافاصله بعد جراحی رفتم زدم

اگه اوکی بودی پس بخور ، من دهنمو نمیتونستم باز کنم حتی تا دو هفته حرف نمیزدم

من گفت اگه آمپول نزنی شدید درد میگیره چون استخوان برداری کرد تا درش آورد و خیلی به فکم فشار آورد تا ...

وای منم اینقد با اون ابزار هی فشار میورد به فکم که دندون نصف کنه استخون فکم درد میکنه 

اما مرتب استامینوفن و یه قرص دیگه که گفته میخورم که درد نکیره

وای منم اینقد با اون ابزار هی فشار میورد به فکم که دندون نصف کنه استخون فکم درد میکنه اما مرتب استام ...

من هر سری فشار میاورد تو دلم میگفتم غلط کردم اومدم جراحی😂بخاطر همونم فکم قفل کرده بود تا دو هفته باز نمیشد

ولی اصلا درد و خونریزی نداشتم فقط تا یک هفته ورم داشتم بعدش کامل خوب شد و غذا نتونستم بخورم

ولی مال من رو کامل درآورد دندونم رو اصلا شکسته نشد