2777
2789

اگه همکلاسی های قدیمیتونو ببینید چه واکنشی بهم دارید  مایه جای کوچیک زندگی میکنیم خیلی پیش میاد ببینمشون مثلا امروز یکیشونو بعد چند سال دیدم من سلام کردم اونم سلام کردفقط همین  تومطب منتظربودیم من شوهروبچه هام بودم اونم خودش بود فقط ماتومطب بودیم یکم بعدم رفت روصندلی های دورترازما نشست اصلا ذهنم درگیرشد یعنی من ادم دوست داشتنی نیستم  که هیچکدومشون حرف دیگه ای باهام نمیزنن نهایت هرکدومو دیدم فقط سلام کردیم بعضیا اینقد حرف میزنن که نگو

چند بار دیدم هیچی از جلوی هم رد شدیم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه هم نمیکنیم به هم

وقتی مراقب حرفات نباشی..یکی تا صبح نمی خوابه...یکی دلش میشکنه...یکی اعتمادشو از دست میده... و یکی شاید هرگز مثل قبل نشه..:)) یه روز صبح تو پا میشی ولی من نه...اون روز تو جای من بخند..

مثلا دیروز بود دختره کلاس 4 باهام همکلاسی بود بعدش رفت کلاسای دیگه و با ما بد شد تا چند سال دیروز منو دید توی کتابفروشی هی میخواست بیاد جلو منم دیدمش از قصد کاری باهاش نداشتم و نمیدونستم چی بهش بگم ولی هر کی رو دیدم باهاش حرف زدم و خوب بود 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

چرا

خوشم نمیاد از کسی دیگ

وقتی مراقب حرفات نباشی..یکی تا صبح نمی خوابه...یکی دلش میشکنه...یکی اعتمادشو از دست میده... و یکی شاید هرگز مثل قبل نشه..:)) یه روز صبح تو پا میشی ولی من نه...اون روز تو جای من بخند..

ببین گلم ما سه نفریم حدود ۱۷ سال شاید بیشتر باهمیم اینقدر اینا رو مخ من هستن. و اذیتم کردن حتی اگه بقیه دوران مدرسه با کسانی دیگه رو هم ببینم راهمو کج میکنم یا اگه اون بگه سلام من جواب سنگین میدم جوری ک حرف زدنمون ادامه دار نشه 🤕😐

بنظرم دیگه دوره دوستی گذشته 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔