2777
2789

تاپیک هزینه سرویس 

چقدر بعضیا پولکی و خسیس هستن 

چی میکشن اطرافیانشون وای به حالشون با وجود همچین ادمایی

یک ذره عقل تو سرشون نیست روی بی عقلیشون پافشاری هم میکنن..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایا زیر بار پول زور نرفتن خسیس بودنه؟وقتی یک روز طرف کار نکرده چرا باید هزینه بگیره حالا هزینه هرچقد ...

عزیزم موقع قرارداد اینو امضا کردین

میخواستین دقیق متن رو بخونین اگر انقدر بهم بوده براتون

اگرم میخواستین هرروز هزینه حساب کنین با اسنپ میفرستادین خب

تقصیر راننده چیه ؟ اون وظیفشه هرروز بیاد حالا یکی دیگه تعطیل میکنه به اون چه ربطی داره ؟

من اصلا راننده سرویسم اطرافم نیست که بخوام دفاع کنم فقط طرف حقم نه اینکه صرفا به فکر پول خودم باشم 

خوشگلم خب وقتی از کل سی روز بیست و پنج روزشو تعطیله مدارس راست میگن دیگه باید کسر بشه هزینه همه برای پولی که دارن زحمت میکشن نه فقط راننده سرویس 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم موقع قرارداد اینو امضا کردینمیخواستین دقیق متن رو بخونین اگر انقدر بهم بوده براتوناگرم میخواست ...

منم اینو قبول دارم ولی وقتی اموزش و پرورش گفته باید کم بشه چی؟

شما میگید طرف از روی خساست اینو میگه اخه مگه چقدر پوله؟

خوشگلم خب وقتی از کل سی روز بیست و پنج روزشو تعطیله مدارس راست میگن دیگه باید کسر بشه هزینه همه برای ...

خوشگلم متقابل

کجا از 30 روز 25 روزش تعطیل بوده ؟

الان فقط بعضی شهرا این چند روز تعطیل بودن وگرنه مهر و ابان کامل رفتن مدرسه

بعدم مگه تقصیر رانندس خب ؟ تو قرارداد هم اولیا امضا میکنن این مورد رو

خیلی بدشون میاد سرویس شخصی بگیرن برا بچشون 

خوشگلم متقابلکجا از 30 روز 25 روزش تعطیل بوده ؟الان فقط بعضی شهرا این چند روز تعطیل بودن وگرنه مهر و ...

شما لازم نیست وقتی راننده سرویسی اطرافت نیست جوش این عزیزان رو بزنی 

راننده سرویس حلال خور خودش نشسته حساب کتاب کرده کسری زده اونی هم که حلال و حروم براش مطرح نیست که موفق باشه دیگه چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بحث با کسی که نمیخواد بفهمه فقط وقت تلف کردنه........

خیلی خودتو دست بالا گرفتی به جای توهین به شعورت اینو درک کن که نظرات متفاوته وقتی هم که خود آموزش پرورش همچین قانونی گذاشته حرف شما جایی تو این بحث نخواهد داشت حالا هرچقدر که بخوای صدا بالا ببری و منم منم کنی 

خیلی خودتو دست بالا گرفتی به جای توهین به شعورت اینو درک کن که نظرات متفاوته وقتی هم که خود آموزش پر ...

والا من نه خودمو دست بالا گرفتم

نه توهینی کردم به شما

من یک حرف منطقی زدم و شما در جوابش تنها چیزی که گفتی این بود که وقتی راننده سرویس اطرافت نداری چرا جوش میزنی ؟

اره ندارم ولی اینم پاسخ درستی نیست میتونستی دلیل منطقی بیاری بپذیرم

و اینکه گفتم دیگه بحث نمیکنم یعنی نظرتون رو شنیدم ولی خب دلیل نمیشه بپذیرمش

.

من که اصلا درجریان اون تاپیک نیستم و نخوندم ولی شما که نه راننده سرویسی نه راننده سرویسی اطرافته حال ...

یعنی چون کسی اطرافم راننده سرویس نیست نباید نظرمو بگم ؟

خب من نظرمو گفتم یکی بیاد قانع کنه منو

مثلا اگه شما اطرافت معلم  نداری دیگه نباید درموردشون نظر بدی ؟ 

والا من نه خودمو دست بالا گرفتمنه توهینی کردم به شمامن یک حرف منطقی زدم و شما در جوابش تنها چیزی که ...

پاسخ درست رو شما تعیین نمیکنی مسئولین مربوطه تعیین میکنن

و چه خوب که یه بار دیگه کامنتاتو بخونی و بی ادبی نهفته توشون رو از نظر بگذرونیم

خوشگلم متقابل یعنی چی؟!

بحث با کسی که نمی‌خواد بفهمه یعنی چی؟شما دانای کلی؟مسئول مربوطه تو آموزش پرورشی؟راننده سرویسی؟

در ضمن موفق باشین