2777
2789
عنوان

بچها من عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 32 پست
حالا فعلا فکر این باش با این همسر حالات میخوای چکار کنی!تمرکز نکن تو نگاه ی مردهول دیگه

شوهرم خیانت کرد میخام جدا بشم ازش تایپکای قبلیمو بخونی متوجه میشی که چقد حالم بد شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط فضولیم گل کرده

ببین عزیزم

تو الان یه فکر جدا شدنی و از همسرت دلخوری به نفر بهت نگاه کرده حس می‌کنی دوست داره و خلا عاطفی با همسرت رو میخوای پر کنی ولی خواهرانه میگم فعلا به این که می نگاه کرد و چرا نگاه کرد فکر نکن.هر وقت کامل جدا شدی اون وقت

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اره خیلی می‌دونی چرا چون خیانت کرد درست وقتی که ادعاش میشد دوسم داره بجز من کسی رو نمیبینه

اول بفکر جدا شدنت باش ..ایشالله که خدا ی پسر خوب سر راحت قرار بده

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اره می‌تونست راه ارتباطی با خودم داشته باشه نه بابام

اگه گزینه ی خوبیه پسره هم باشخصیت و با خانواده و هم بافرهنگ و درآمد خوب داره و ازت خوشش میاد میتونی ازشوهرت جدا شی ازدواج کنی باهاش

اگه گزینه ی خوبیه پسره هم باشخصیت و با خانواده و هم بافرهنگ و درآمد خوب داره و ازت خوشش میاد میتونی ...

گفت میخام شمارتو داشته باشم چیزی بخرم ازت بعد به من نگاه کرد این یعنی چی

اره چون حس کردم دنبال یه دختر برا ازدواج نه بازی دانش

اشتباه حس کردی عزیزم.هنوز خیلی مونده اینا رو بشناسی.

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

نمی‌دونم میخام بدونم هدفش چیه همین

خیانت رو با خیانت تلافی نکن این آخرین چیزیه که میتونم بهت بگم