تو الان یه فکر جدا شدنی و از همسرت دلخوری به نفر بهت نگاه کرده حس میکنی دوست داره و خلا عاطفی با همسرت رو میخوای پر کنی ولی خواهرانه میگم فعلا به این که می نگاه کرد و چرا نگاه کرد فکر نکن.هر وقت کامل جدا شدی اون وقت
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
اره چون حس کردم دنبال یه دختر برا ازدواج نه بازی دانش
اشتباه حس کردی عزیزم.هنوز خیلی مونده اینا رو بشناسی.
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
خیانت رو با خیانت تلافی نکن این آخرین چیزیه که میتونم بهت بگم