2777
2789
عنوان

لک قهوه ای صورت و آب برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 55 پست
خب بریم سراغ اکتیو هانیاسینامید تیامایرانی بیرسین(ولی قدرت تیام رو نداره) ترانگزامیک اسید برند اینکی ...

دستت درد نکنه 

آبرسان و ضدافتاب و مرطوب کننده و شوینده واجبه اونا میگیریم بقیه هم دونه دونه ای میخرم

خدا خیرت بده 

باز سوالی داشتم بهت پیام میدم 🥲

دستت درد نکنه آبرسان و ضدافتاب و مرطوب کننده و شوینده واجبه اونا میگیریم بقیه هم دونه دونه ای میخرمخ ...

قربونت برم اره دقیقا اونا مهمه

حتما پیام بده خوشحال میشم خواستی اکتیو اضافه کنی هم حتما قبلش بگو که بگم کدوم اکتیو اول بگیری 

یا وقتی گرفتی واسه نحوهه استفاده هم سوالی داشتی بگو که بگم چطوری بزنی

اون موقع هم اگه فقط اینا رو میزنی و سد دفاعیو تقویت میکنی اگه جوش زدی نگران نباش چون عادیه و اکتیو خاصی داخل روتینت نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت برم اره دقیقا اونا مهمهحتما پیام بده خوشحال میشم خواستی اکتیو اضافه کنی هم حتما قبلش بگو که ب ...

خانم گل منم راهنمایی میکنی

پوستم خشکه خیلی

صورتمم کک ومک داره

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
خانم گل منم راهنمایی میکنیپوستم خشکه خیلیصورتمم کک ومک داره

گلم کک و مک نمیشه با روتین از بین برد🥲 شاید یکم کمرنگ بشه ولی با لیزر فکر کنم امکانش باشه کامل بره

برای پوستتون هم که خشکه ابرسان و مرطوب های قوی تری نیاز دارین

ابرسان برندهایی مثل

مدیک 8 

ابرسان تیام

تونر اپریل اسکین برای ابرسانی و لک و.. عالیه

مرطوب‌کننده هم چون پوستتون خشکه باید غنی تر باشه یا حتی میتونین از ترمیم کننده هم به جای مرطوب‌کنند استفاده کنین اگه پوست خیلی خشکی دارین

مثل ترمیم کننده لاروش پوزای مدل سیکاپلاست بالمش(فیکش زیاده جای معتبر بگیرین)

مرطوب کننده کاسه ای سنتلا پروبیو سیکا اسکین ۱۴۰۰

و برای پاکننده ارایش یا همون شستشوی دو مرحله ای که شب ها حتما باید داشته باشین

روغن پاکننده راند لب 

شوینده ها هم ونکیرم ، ستافیل ، سونگجونگ اتود هاوس ۵.۵ اینا

ضد افتابم سنتلا گودال ، راند لب

حالا نمیدونم صورتتون لک یا جوش هم داره یا نه که برای اوناهم معرفی کنم محصول

مشکل پوستت‌‌ چیه لک جوش چیو اینکه ایا الان روتین خاصی داری‌ اگه داری برام بنویس

گاهی شبا روشن کننده میزنم با ضد آفتاب. پن  درمالیفت برای شست و شو

جای جوش و کک و مک کمی دارم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
گاهی شبا روشن کننده میزنم با ضد آفتاب. پن درمالیفت برای شست و شوجای جوش و کک و مک کمی دارم

شوینده ستافیل ، ونکریم ، سونگجونگ اتود هاوس ، ماچا بی لب 

ضد افتاب راند لب سنتلا گودال

مرطوب‌کننده هم میتونی توریدن ، پیوریتو جو دو سر 

بام پاکننده هم zero 

برای لک جای جوش اگه قرمز یا صورتیه نیاسینامید تیام و آزلائیک اسید پائولازچویس یا اگه خیلی قدیمیه آزلائیک اسید ۱۵ فیس تئوری

اگه هم لک هات قهوه ایه ترانگزامیک اسید اینکی لیست 

و رتینال ۰/۵ گیک اند گورجس( رتینال خیلی حساسه و باید سد دفاعی پوستت کامل تقویت شه بعد وارد روتین بشه اونم درست و اصولی و به اندازه ازش استفاده بشه)

و یه لایه بردار مندلیک اسید پائولازچویس 

شوینده ستافیل ، ونکریم ، سونگجونگ اتود هاوس ، ماچا بی لب ضد افتاب راند لب سنتلا گودالمرطوب‌کننده هم ...

وای عزیزم دستت درد نکنه چقد هم تایپ کردی. سیو کردم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را