2777
2789
عنوان

لک قهوه ای صورت و آب برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 55 پست
پس حالت کلی چربه پوستت یعنی ؟اون شویندت اصلا مناسب استفاده روزانه نیست پوستتو داغون میکنه🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

آره چربه .. آخه دکتر بهم نوشته بود منم اونا رو خریدم 

فوم درمالیفت . ضد آفتاب و آبرسان اریکه 

سرم هم ویتالیر

دارن تموم میشن موندم این دفعه چ برندی بخرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۵۰۰ ایناس من تو بلک فرایدی ۱۳۰۰ خریدماصلااااا خیالت راحت وقتی میزنی انگار پنبه میخوره به پوستت

چخبره حاجی😐

ولی پول دستم بیاد حتمان میخرم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

آره چربه .. آخه دکتر بهم نوشته بود منم اونا رو خریدم فوم درمالیفت . ضد آفتاب و آبرسان اریکه سرم هم و ...

ببین اگه میتونی هزینه کنی که بهت برندای خوب بگم اگه هم نمیتونی که برندای کم هزینه تری بگم که نسبت به بقیه ایرانی ها بهترن ولی خودم تجربه استفاده نداشتم ازشون

گرونه یکم😬اره به امتحانش می ارزههه

مرسی گلم😘

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ببین اگه میتونی هزینه کنی که بهت برندای خوب بگم اگه هم نمیتونی که برندای کم هزینه تری بگم که نسبت به ...

هردوتاش رو میشه بگی .. فعلا الان چندتا قسط دارم کل حقوقم میره برای قسط چندماه دیگه دست بالم باز شه میتونم برند گرون هم بخرم

هردوتاش رو میشه بگی .. فعلا الان چندتا قسط دارم کل حقوقم میره برای قسط چندماه دیگه دست بالم باز شه م ...

خیلی خب 

اول از همه حتما یه شوینده روزانه داشته باش 

همین برند که گفتم سونگجونگ اتود هاوس یا سنتلا اسکین ۱۴۰۰ اونی که جلدش قهوه ایه یا شوینده تیام(اخریو یسریا به حلزون حساسیت دارن اون یکیارو بگیری بهتره ریسک کمتری داره)

هزینه پایین ترم میتونی سیمپل بگیری که فیکش ریخته واقعا خیلی مهمه اصل تهیه کنی یا درماتیپیک مدل پوست خشک و حساسش که تعریفشو شنیدم ولی استفاده ای نداشتم و نمیتونم نظر بدم

بعدش یه بالم پاکننده ارایش برای شستشوی دو مرحله ای شبها

برندایی که میتونی بگیری

بالم پاکننده zero (حجم های مختلفی داره با توجه به بودجت)

روغن پاکننده سنتلا

روغن پاکننده بی پلین

برندای دیگم هست موجودی ندارن معمولا و ایرانی خوب هم پیدا نمیکنی اصلا 

ضد افتابا هم

من تعریف ضد افتاب سنتلا رو زیاد شنیدم و ضد افتاب خوبیم هست ولی تجربه استفاده نداشتم

ضدافتاب گودال داشتم و راضیم سنتلا هم واقعا خوبه

بین ایرانی ها هم رویوال رو شنیدم خوبه ولی بازم استفاده نداشتم

مرطوب‌کننده هم 

مرطوب‌کننده جو دو سر پیوریتو 

مرطوب‌کننده پوست چرب گیک اند گورجس( اسم مدل پوست چربشو یادم نیست)

و در اخر هم یا آبرسان بگیر یا ترمیم کننده 

ترمیم کننده لاروش پوزای مدل سیکاپلاست بالمش 

و ابرسان ها هم پیوریتو( مدلای مختلفی داره باید حتما عکسشو نشونت بدم این یکی) یا ابرسان ویشی

همه اینا فقط برای تقویت سد دفاعی پوست هستن و اکتیو خاصی برای ضد لکی ننوشتم پس اول اینا رو بگیر حدود یک الی دو ماه فقط همین روتینو پیش برو که دهیدراتگی پوست برطرف شه بعد برو سراغ درمان لک

که اونارم توی یه پیام دیگه واست مینویسم 

ولی حتما حتما اگه خواستی بگیری بگو بهت شاپ معتبر معرفی کنم چون ۹۹ درصد انلاین شاپا محصولاتشون فیکه و حتی خودشونم نمیدونن فیک میفروشن بعد اینکه خریدی هم پیام بده نحوهه استفاده بهت بگم

و اینکه اگه نتونستی برای روتین پایه خیلی هزینه کنی برای اکتیو ها هزینه کن چون ارزش دارن

من خودمم دونه دونه خریدم باور کن تا تونستم زیاد کنم تعدادشونو🥲

بابا تروخدا از این ترکیبای خانگی نزنین پوستتون داغون میشه همش الکیه اینا

چی بزنیم پس؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هردوتاش رو میشه بگی .. فعلا الان چندتا قسط دارم کل حقوقم میره برای قسط چندماه دیگه دست بالم باز شه م ...

خب بریم 

سراغ اکتیو ها

نیاسینامید تیام

ایرانی بیرسین(ولی قدرت تیام رو نداره)

ترانگزامیک اسید برند اینکی لیست

لایه بردار مندلیک اسید پائولازچویس 

آزلائیک اسید پائولازچویس بازم

بین آزلائیک اسید های ایرانی هم میگن برایت مکس خوبه‌ ولی تجربه نداشتم در نتیجه نظری ندارم

رتینال هم گیک اند گورجس 0/5 برای شروع و بعدش برند ترامید 

ایرانی هم کلا وجود نداره برند خوب

ولی خب بازم میگم شما اصلا لازم نیست همرو باهم تهیه کنی چون اینا باید به ترتیب و اصولی و فاصله زمانی درست وارد روتین بشن وگرنه هم پوست اسیب میبینه هم لک ها بدتر میشن

پس اول حتما روتین پایه رو تهیه کن اگه جوش میزنی و خواستی هم یه نیاسینامید تیام رو بگیر تا سد دفاعی پوستت تقویت شه بعدم میگم کدوم اکتیو رو بگیری

بستگی به جنس پوستت داره اول نوع پوستتو بگو

مختلط

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را