2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

175 بازدید | 26 پست

از این شرکت و محصولاتش راضی بودین؟یا کلا کسی بوده تو این شرکت کار کنه و به درآمد برسه ؟یکی که اصرار داره منم عضو شرکت بشم میگه ماهانه این شرکت ۹۰۰ میلیارد فروش داره ،لطفا هرچی میدونید بگین🙏

دروغ میگن وقت تلف کنیه اخرم چندرغاز میزارن کف دستت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ته دلم راضی نیست ولی اینا یه جوری حرف میزنن انگار درآمد خیلی خوبه😐

چرت میگن ی ادم بیکار میخان ۲۴ ساعتی بشینه پای گوشی براشون تبلیغ کنه محصولاتشونم خوب نیست   دوستم زنداییم …. عضو بودن امدن بیرون  منم بردن مشاورش دیدم واقعا ارزش نداره.  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چرت میگن ی ادم بیکار میخان ۲۴ ساعتی بشینه پای گوشی براشون تبلیغ کنه محصولاتشونم خوب نیست دوستم زند ...

دقیقا منم چندماهه درگیرم همش میگم نمیخوام ولی دوباره اصرار میکنه آشنا هم هست منو تو رودربایستی میزاره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز