2821
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست
دقیقا منم چندماهه درگیرم همش میگم نمیخوام ولی دوباره اصرار میکنه آشنا هم هست منو تو رودربایستی میزار ...

اینا اعضای جدید که ببرن فکنم بهشون امتیاز میدن بخاطر اینه  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینا اعضای جدید که ببرن فکنم بهشون امتیاز میدن بخاطر اینه

واسه من که خودم راضی نبودم ولی به زور کد نمایندگی گرفتن بعدش دو تومن هم رفت تو پاچم محصول گرفتم ،الان این کد نمایندگی که برا من گرفته یعنی برای اون نفع داشته که الان اصرار میکنه برم؟

واسه من که خودم راضی نبودم ولی به زور کد نمایندگی گرفتن بعدش دو تومن هم رفت تو پاچم محصول گرفتم ،الا ...

معلومه که نفع داشته امتیاز بردن اعضا همین دو تومن که زفته تو پاچت میدونی چقد زمان میبره فقط پول خودت برگرده ب خودت سودش که هیچی اینا اگه کارشون درسته باید محصولو رایگان میدادن تا طرف بفروشه  دوبرابر پول همون محصولو‌ اول میگیرن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
معلومه که نفع داشته امتیاز بردن اعضا همین دو تومن که زفته تو پاچت میدونی چقد زمان میبره فقط پول خودت ...

چقدر تعریف کردن از درآمدش و اینکه خیلی خوبه و فلانی با اینکه یه سمت مهمی هم داره تو فلان اداره اما الان  تو این کارهم اومده و ۵۰ میلیون درآمد داره یا خیلی این کار خوبه و فلان  ،بعد میگفتن که خواست خدا بوده که به تو پیشنهاد دادیم و ما به اعتبار خانم فلانی (همون آشنامون)به تو اعتماد کردیم ،باورم نمیشه همه اینا کشک بود و دروغ😭

چقدر تعریف کردن از درآمدش و اینکه خیلی خوبه و فلانی با اینکه یه سمت مهمی هم داره تو فلان اداره اما ا ...

بخدا دروغ میگن یارو میگفت شوهرم از کارش استغا داد نشستع خونه بچه بزرگ میکنه من میام شرکت ماهی ۹۰ ملیون درامدمه بعدا اشنا در امدیم تشریف ب عمل امد اصلا مجرده 

یچیزیم بگم بهت مردم الان موارد بهداشتیو میشناسن دیگه قدیم نیست هرچی بود بود. من خودم اصلا اعتماد نمیکنم ب همچین محصولاتی جدا از این نسبتا قیمتشون بالاس. الانم که از هر ۵ نفر ۳ نفر خودشون جزو همین شرکتا فروشنده ان دیگه نوبت ب خریدار نمیرسه 

بخدا دروغ میگن یارو میگفت شوهرم از کارش استغا داد نشستع خونه بچه بزرگ میکنه من میام شرکت ماهی ۹۰ ملی ...

بعد دقت کردین واسه هر سوالت یه جواب قانع کننده میارن ،ولی الان خیلی ناراحتم فکر نمیکردم اصل ماجرا اینجوری باشه ،همش اصرار میکنن که بیا کلاسا رایگانه نگاه کن یا بزن چت جی پی تی آینده نتورکینگ رو بپرس و فلان و بهمان ،یه جوری حرف زدن یعنی اگه الان قبول نکنم دو سال دیگه پشیمون میشم

یچیزیم بگم بهت مردم الان موارد بهداشتیو میشناسن دیگه قدیم نیست هرچی بود بود. من خودم اصلا اعتماد نمی ...

دقیقا منم بارها گفتم بهشون که الان مردم واسه کارهای پوستی و زیبایی سمت این چیزا نمیرن که میرن پیش متخصص پوست یا کلی برندهای پوستی معتبر هم تو اینستا هست که بهشون اعتماد دارن ،ولی اینا همش یه جواب دارن که قانعت میکنن بعد واقعا با خودم فکر میکنم میگم نکنه اینجور باشه

بعد دقت کردین واسه هر سوالت یه جواب قانع کننده میارن ،ولی الان خیلی ناراحتم فکر نمیکردم اصل ماجرا ای ...

من زنداییم ۳ ساله تو همین کاره چص تومنم پس اندازی نداشته  جدا از اینکه از کارو زندگیم افتاده مدام سرش تو گوشیه تا ادمو گیر میاره کم مونده التماس کنه بیا خرید کن فکنم روزی ی تایمم باید برا کلاساشون بزاری همونو ادم میره دنبال ی کار درست حسابی 

من زنداییم ۳ ساله تو همین کاره چص تومنم پس اندازی نداشته جدا از اینکه از کارو زندگیم افتاده مدام سر ...

منماز تازه فارغ‌التحصیل شدم  و یکی از اساتیدم این کار رو بهم معرفی کرد اوش بهم گفت شرکت دانش بنیان منم فکر کردم با توجه به رشتم شاید کار تحقیقی یا آزمایشگاهی باشه قبول کردم تا یهو فهمیدم که این شرکت نفیس هستش بعد استادم هم خودش خیلی تعریف می‌کرد از این کار (با اینکه خودش هئیت علمی هستش و به قول معروف جایگاه شغلی خوبی داره) ،منم چند نفر رو دیدم که تو این کار بودن و دراومدن