2777
2789
عنوان

پازوکی خدا خفت کنه😭

122 بازدید | 15 پست

چرا لرستانو  تعطیل نمیکنه همه ایران تعطیله به جز لرستان 15نفر از کلاسمون آنفلوآنزا گرفته فردا ماهم آلوده میشیم

کاش کسایی مسئول بشن که لیاقت دارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما شهرهای ارومیه هستیم . مدارس بازه ابتدایی ها میرن مدرسه 

تعطیل نمیکنن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ما شهرهای ارومیه هستیم . مدارس بازه ابتدایی ها میرن مدرسه تعطیل نمیکنن

ما استانای هم جوار همه تعطیلن بعد وضع آنفلوآنزامونم به شدت خرابه

بعد شما هم تو این هفته تعطیلی داشتید

ما استانای هم جوار همه تعطیلن بعد وضع آنفلوآنزامونم به شدت خرابهبعد شما هم تو این هفته تعطیلی داشتید

اره داشتیم . از دوشنبه  باز شد مدارس و....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خدا چکارت نکنه. فکر کردم لنکدار مارو فحش دادی

آقای پازوکی،

حالا اونی که تو میگی کی هست شهرداره ؟ وزیر شهرو راهسازی هست ؟ استانداره فرمانداره ؟  وزیر بهداشت که خانم مینو محرز هستن. دقیق نمیشناسمشون.  

تهران هم خیلی افتضاح هست  واقعا خدا ......

کی گفته همه ی ایران تعطیله خوزستان تعطیل نیست

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

آهان مرسی من نمیشناسم. یکی از یکی بدترراستی اصلاح کنم بنکدار ، الان دیدم اشتباه تایپ کردم ببخشید .

والا دیگه هیچکی مث این نیست انگار اصلا خوابه اولا خبرارو 11به بعد میگه دوما همه استانا تعطیلن وضع آنفولانزا هم خرابع بعد این یه روزم تعطیل نکرده