2777
2789

چندروز پیش ساعت دوازده شب مامانش زنگ و پیام داد بهم گفت چرا فلانی گوشیو برنمیداره و کجایین

به مامانش دروغ گفته بود پیش منه منم خبر نداشتم

نمیدونم چیکار میکنه تا اونموقع شب مخصوصا اینکه خانوادش حساسن الان مطمئنم از منم بدشون میاد فکر میکنن من مسبب این چیزام

خودشم که به روی خودش نیاورد اصلا توضیح نداد کجا بوده با کی بوده 

لایک نکن😑

بهش بگو حتما بهت خبر بده و یوقت دیدی زنگ زدن گفتن گوشی و بده ب تو خب لو میره

حتما میره پیش زیدش

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه دوس پسر نداره

صدرصد میره وگرنه چرا بپیچونه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

من با یکی از اقوام شوهرم دوست بودم شوهرش فوت کرده بود می رفت با مردها به همه می‌گفت خونه من هست تا متوجه شدم ارتباطم رو باهاش قطع کردم چون برای من داستان میشد داشت از رفاقت سو استفاده میکرد  

من با یکی از اقوام شوهرم دوست بودم شوهرش فوت کرده بود می رفت با مردها به همه می‌گفت خونه من هست تا م ...

دقیقا منم ناراحتم از این قضیه چندبار تا یازده دوازده بیرون بوده الکی گفتع با منه

لایک نکن😑

دقیقا منم ناراحتم از این قضیه چندبار تا یازده دوازده بیرون بوده الکی گفتع با منه

این برای تو روزی داستان میشه ....بعدشم گفتم گندش با یکی درمیاد میگن لابد منم مثل اینم باهاش دوست بودم این آدم ها ارزش رفاقت ندارن گلم مواظب ابروت باش

گردن نگیر که با تو بوده، فردا روزی بلایی سرش اومد توهم پات گیر میشه، مطمئنن چیز خوبی نبوده که ۱۲ شب رفته اونم اینکه به خانواده خبر نداده که کجاست

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...