2777
2789
عنوان

کسی بچه کلاس اولی داره

121 بازدید | 14 پست

اونقدر خودمو زدم دستام درد میکنه این هیچی نمیفهمه

کسی فیلم ویدیوی رایگان گ خوب توضیح بده نمیشناسه

دیگه من روانم بهم ریخته فیلم بزارم یاد بگسره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

با زور کتک بچه رو بیشتر زده میکنی حتی خود زنی خودت هم روش اثر میزاره

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با زور کتک بچه رو بیشتر زده میکنی حتی خود زنی خودت هم روش اثر میزاره

چیکار کنم بخدا خسلی گریه میکنم و میزنم خودمو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

این کارها چیه؟! بالاخره یاد میگیره. نه خودتو داغون کن نه بچه را.

هر روز منو دفتر میخان 

بچه اخراج موقتش کردن

۲بار تعهد دادم

چیکار کنم 

چیکار کنم بخدا خسلی گریه میکنم و میزنم خودمو

هیچی بهش یاد بده با بازی با حوصله بخدا آخرش یاد میگیره دیر زود داره فقط تحت فشار گذاشتنش درست نیست اصلا عزیرم بچه زده بشه بدتر درس نمیخونه دیگه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

عزیزم میخواستم لینک یه کانال هست معلم بچم فرستادم تو ایتا برات بفرستم میگه لینک مجاز نیست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اسمش سرچ بزن تو ایتا کانال فصل اول

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هر روز منو دفتر میخان بچه اخراج موقتش کردن۲بار تعهد دادمچیکار کنم

باید ببری روانشناس حتمااا 

من پسرم براش میشا و کوشا گرفته بودم ازاپلیکیشن  بازار خیییلی دوست داشت با اون یاد میگرفت راحت  

خیلی خوب بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
تا حالا بردی روانشناس ازش تست بیش فعالی بگیرن ؟ حتما ببرش

نه باید ببرم ولی خب الان زندگیم پاشیده اس

بچه تحت فشاره