2777
2789

وقتی وزنم میرع بالا خیلی خشگل میشم بخاطر تنبلی تخمدان رژیم گرفتم و لاغرع لاغر شدم

الان روزانه

سیل زمینی ابپز با تخم مرغ و کره

برا نهار برنج و خورشت و کره

میان وعده اجیلوموزو کره بادوم زمینی وشیر

شامم با لواش

فعلا چاق نشدم وای دیع متنفر شدم از غذا چون قصدم از خوردن غذا چاقیه هیچ لذتی ازش نمیبرم فقط عذاب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی من همیشه از غذا لذت میبرم اضافه وزنم دارم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شیرموز درست کن بخور کره بادوم زمینی رو با نون تست بخور والا من یه بسته کامل نون تست رو تو یه روز میخ ...

قصدت افزایش وزنه واقعا لذت میبری از خوردن نان تست و کره بادوم زمینی منکه حالم بهم خورد

قصدت افزایش وزنه واقعا لذت میبری از خوردن نان تست و کره بادوم زمینی منکه حالم بهم خورد

نان تست با پنیر گردو یا خیار سبزی یا کره عسل یا مربا البالو یا نون تست با تخم مرغ سرخش میکنم یاباخامه... باهمش میخورم اون کره بادوم زمینی مثالش بودخانم