2777
عنوان

بیایین بازی🥳

787 بازدید | 119 پست

جرعت حقیقت خوبه؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بپرس ج 

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حقیقت 

یه روز میفهمی منتظر موندن، فقط زمانت رو ازت میدزده. هیچکس قرار نیست از راه برسه و زندگی ای رو بسازه که ساختنش وظیفه ی خودته.آدمها شاید کنارت باشن، شاید تشویقت کنن، اما هیچکس نمیتونه به جای تو بجنگه، به جای تو درد بکشه یا به جای تو بلند بشه.قوی بودن یعنی با همون قلب خسته، با همون زخمهایی که هنوز خوب نشدن، دوباره راه بیفتی. و لبخند بزنی:)

منم میامممم

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

بپرس ج

جرعت😧

عکس میدی؟ یا شات از آخرین چتی که داشتی

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بپرس ح

بزرگترین فوبیات

جرعت😧عکس میدی؟ یا شات از آخرین چتی که داشتی

شات میدم

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

شات میدم

منتظرم