2777
2789
عنوان

بیایین بازی🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 119 پست
دانشجو یا محصل

دانشجو

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حقیقت بپرس

نشد برای عشقمون برای این دیوانه ات سفر کنی نشد یه بار به حال من به حال این ویرانه ات نظر کنی نشد بیایی عاقبت نشد برای عاشقت خطر کنی نشد به وقت رفتنت مرا هم از نبودنت خبر کنی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران اگر تو عاشقی دقایقی بیا بمان اگر شکسته ای مرا هم از خودت بدان تورا به جان من بمان نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیاتورا به جان من بیا نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیا تورا به جان من بیا ای گل گلدان قلبم رفتنت بی خانه ام کرد ای غم درد سینه مانده دوری ات دیوانه ام کرد همچو پروانه به دورت گشتم و با من نماندی شمع من بودی و آخر در دلم آتش نشاندی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران 

حقیقت

آخرین باری که گریه کردی و چه علت

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اره بپرس

آرزوت چیه

بیشترین ترست تو زندگی

از دست دادن خانواده

مهران مدیری گفت : عاشق شدین؟ناصرملک مطیعی : عاشق شدن که مهم نیست .اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه؛عشق به قربون صدقه های اولش نیست؛به وایسادنای آخرشه .!

من حقیقت

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

آخرین باری که گریه کردی و چه علت

دیشب کابوس دیدم

مهران مدیری گفت : عاشق شدین؟ناصرملک مطیعی : عاشق شدن که مهم نیست .اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه؛عشق به قربون صدقه های اولش نیست؛به وایسادنای آخرشه .!

جرعتعکس نباشه فقط حوصله عکس ندارم و نمیذارم

اونی که تو این سایت دوسش داری تگ کن

بپرسخدادحفظشون کنه

سلامت باشی. بهترین روز زندگیت

بپرس ج

سلاممم 

خوشم میاد همیشه پایه بازی هستیی

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

حقیقت بپرس

چند سالته