2777
2789
عنوان

خانمای همسایه مادرشوهر بیاین

440 بازدید | 43 پست

من در همسایگی مادرشوهرم زندگی میکنم ،  یه بار در منزل تنها بودم و داشتم میرفتم حموم ک صدای زنگ در اومد ، دختر ۸ ساله ی خواهرشوهربود و من موقعیت نداشتم چون عجله داشتم باید جایی میرفتم بعد از حموم و ایشون شاید ۱۰ دقیقه زنگ در رو پشت سر هم میزد و من حموم بودم و خواهرشوهرم نمیدونم از کجا متوجه شده بود ک من منزل هستم و در رو باز نکردم ، اینو از رفتارش متوجه شدم وقتی فردای اون روز دیدمش ک محلم نمیده و آخر از همه با من سلام علیک کرد درصورتی ک اول از همه با من رو در رو شد

واکنش من باید چی باشه؟ باید توضیح میدادم ب خواهرشوهرم ؟

حتی مادرشوهرمم با من چشم و ابرو میاد

دخترش هم شیطونه ، طوری نیست درو باز کنی بیاد ی گوشه بشینه با خودش بازی کنه ب همه جا سرک میکشه

نه . توضیح نمیخواد . دنبال دردسر نگرد . همون بهتر که دیگه نیاد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب فک کنم باید میگفتی حموم بودم وقتی تو حمومی هم مسلما نمیتونی درو باز کنی ولی منم شاید بدونم کسی خونس درو باز نکرده بهم بر بخوره اونا ک نمیدونستن شرایطو فقط دیدن خونه ای باز نکردی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دیگه بهونه باید بیارن دیگه چوت در باز نکرده تمومه دیگه شگردشونه محل نده بهتر که فهمیده سرشو نندازه پایین بیاد در خونت.خودشون باشن غر عر من کار داشتم چرا دم ثانیه اینجاست تهمت و ناسزا پشتت

نه . توضیح نمیخواد . دنبال دردسر نگرد . همون بهتر که دیگه نیاد

گفتم طوری نشون بدم ک متوجه نشدم ب من بی محلی کردی توضیح بدم ک ی روز دخترت اومده بود عجله داشتم و نشد درو باز کنم و.... 

هیچی نگم؟؟

تو اگر توضیح بدی می‌دونه می‌دونستی دخترش پشت در بوده وباز نکردی بهش بگو اتفاقی افتاده اگر گفت که دخترم اومده باز نکردی اون موقع بگو حمام بود 

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن

چیو توضیح بدی؟ اصلا به روی خودت نیار صدای زنگو شنیدی. مگه تو همبازی بچه‌ای

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گفتم طوری نشون بدم ک متوجه نشدم ب من بی محلی کردی توضیح بدم ک ی روز دخترت اومده بود عجله داشتم و نشد ...

نه بنظرم توضیح نده 

ب همسرت بگو 

من حمام بودم دختر خواهرت اومده در زده 

نتونستم در رو باز کنم 

ب همسرت بگو اگه حرفش پیش اومد بگه ب مادر یا خواهرش

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
2790
2778
2791
2779
2792