2777
2789
عنوان

به چه امید باید زنده موند

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 45 پست
واقعا واسه چی زنده ایم.امضام 💔منم آرزوی مرگ میکنم بااینکه گناهه

کدوم استانی ؟

تعریف یه داروگیاهی خوب تو مشهد شنیدم خالم رفت پیشش بعد ۱۰ سال باردار شد ، اونم خیلی دوا درمون کرد ولی این نتیجه داد 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اطرافیانت رو عوض کن محل زندگیتو تغییر بده هزار راه هست اما تو چسبیدی به غم چون غم آشناست اما بقیه را ...

نمیتونم محل زندگیم عوض کنم مگه اینکه برم تو بیابون.

اطرافیانم همشونو باید عوض کنم همسایه فامیل دوست و همه و همه و همه ،هیچکی باقی نمیمونه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

پزشک هم میرید برای مشکلتون؟

آره رفتم بی فایده

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

فداتشم مهربون♥️🦋فقط تو زندگی برا خودت سرگرمی درست کن یه هنری یاد بگیر هنر های تازه من با این که از ...

قربونت.

چی بگم عزیزم هیچی فایده نداره.

نقاشی میکشم کلاس رفتم.

تهش که نقاشیم تموم میشه مداد میزارم زمین میرم می‌پیچم توی پتوم و باز گریه میکنم. 

هیچی فایده نداره دیگه 

نه بیرون رفتن 

نه رقص 

نه هیچ...

واقعا نمیخوام باشم...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نمیتونم محل زندگیم عوض کنم مگه اینکه برم تو بیابون.اطرافیانم همشونو باید عوض کنم همسایه فامیل دوست و ...

راه حل هست 

مطمئنم هست

فقط باید تمام امیدت رو از معجزه قطع کنی و به دنبال راهکار عملی باشی

اونموقع مغزت خود به خود راه رو پیدا میکنه 

اصلا شاید خود تو معجزه زنودگی اون بچه باشی 

ک خدا تو رو واسش خواسته 

اون فرزند عزیز تو شاید از خانواده دیگه ای منتظر توعه ک معجزه زندگیش بشی

عشقی ک تو بهش بدی و شرایطی ک تو واسش فراهم کنی شاید معجزه زندگیش بشه

کدوم استانی ؟تعریف یه داروگیاهی خوب تو مشهد شنیدم خالم رفت پیشش بعد ۱۰ سال باردار شد ، اونم خیلی دوا ...

اصفهان.

خیلی جاها رفتم و خیلی زیاد و متنوع دارو گیاهی خوردم 

شیمیایی خوردم

همه کار کردم 

همه دکترا رو هم دیدم

من چی ام این وسط واقعا..یه بچه نباید داشته باشم

اصفهان.خیلی جاها رفتم و خیلی زیاد و متنوع دارو گیاهی خوردم شیمیایی خوردمهمه کار کردم همه دکترا رو هم ...

چند ساله عزیزم اقدمی ؟

شوهرت مشکل نداره ؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

عزیزم برو مشاوره

میرفتم هزینه اش زیاد بود و هر هفته باید میرفتم بخاطر شرایط روحیم فاصله که میفتاد بدتر میشدم.

دیگه ولش کردم پول نداشتم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
تهش که چی...یه شب که چشمامو می‌بندم صبحش میبینم دوباره حال بدم شروع شده.با خانوادم زندگی میکنم مشکل ...

حق داری ،محیط و شرلیط واقعا اثررداره

ولی اگر تااین حد اذیتی بنظرم برو روانپزشک

اسنترا از نزدیکانم خوردن واقعا نجاتشون داده

تا کم کم بتونی از محیط خونه فاصله بگیری و جمع های خودتو پیدا کنی

ته نداره ،زندگی همینه

باید این چند سالی که خدا بهمون عمر داده بگذرونیم ، 

پس لااقل با عذاب نباشه ،

کسی بفکر تو نیست عزیرم خودت بفکر ت باش

خودت خودتو بغل کن

دکتر برو و کمک بگیر  ،درکنارش ورزش و ارتباط

آره رفتم بی فایده

من اطرافم خیلی ها بودن مشکل شمارو داشتن 

حتی یادمه یکی از فامیلامون 15 سال بچه دار نشدن و کل ایران رفتن 

یه پزشک تو شهر گچساران هستن پردیس بخشایی همه اینهایی که مثال زدم رفتن و دو قلو دارن الان 

من الان اسمشونو تو اینترنت زدم فکر کنم هنوزم گچسارانن دیگه این چیزی بود که من اطرافم دیدم و تقریبا میتونم بگم برای خیلیها معجزه کردن 

اگه میخواید پیگیری کنید یه سری بزنید دست از فکر به خودکشی و .. بردارید 

حق داری ،محیط و شرلیط واقعا اثرردارهولی اگر تااین حد اذیتی بنظرم برو روانپزشکاسنترا از نزدیکانم خورد ...

ممنونم که سعی کردی کمکم کنی❤️

چند ساله عزیزم اقدمی ؟شوهرت مشکل نداره ؟

دو سال و نیم.

نه نداده.

دو سال و نیم.نه نداده.

اگه خواستی درخواست میدم شماره و ادرس داروگیاهی رو بدم