2777
2789
عنوان

به چه امید باید زنده موند

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 45 پست
نمیخوام.نمیتونم

باور کن میتونی 

از دور بهش نگاه میکنی 

بعد ک فرزند بپذیری به خودت میگی کاش همون سال اول اینکارو کرده بودم به جای درمانهای سخت و تهاجمی 

یکی از بستگان نزدیک من مثل تو بود 

الان یه پسر ۵ ساله داره میگه کاش زودتر اقدام کرده بودم به فرزندپذیری کاش جوون بودم یه دخترم میاوردم

همسرت دوست داره؟

مجردم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن میتونی از دور بهش نگاه میکنی بعد ک فرزند بپذیری به خودت میگی کاش همون سال اول اینکارو کرده ب ...

میدونی واکنش اطرافیانم چیه؟

نمیذارن زندگی کنیم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

یعنی چی بیشتر توضیح میدی؟

ارتباط واقعی با خدا نداری تو وابستگی هات و شدن و نشدن ها گیر افتادی نمیدونی برا چی اینجایی میخای چیکار کنی هدفی نداری خودتو حتی نمیشناسی نمیدونی از کجا اومدی هدفت چیه اینا همش نگران کنندست نود درصد آدما همینطورن...درمورد انرژی و قانون جذب هم که تحقیق کنی خیلی چیزا دستت میاد 

یه روتین روزانه داشته باشورزشو باشگاه حتماا و باهراجباری هست برواونجا لبخند بزن و ارتباط ایجاددکن یا ...

تهش که چی...

یه شب که چشمامو می‌بندم صبحش میبینم دوباره حال بدم شروع شده.

با خانوادم زندگی میکنم مشکل اخلاقی دارن اینقدر عذابم دادن منم دیوونه شدم . لامپ اتاقم خاموش میکنم دیوونه وار گریه میکنم هرروز 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

امید ظهور امام زمان که دنیا بهشت میشه و زندگی واقعی شروع میشه. الهی آمین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

خستم از تلاش... بار ها اینکارا رو کردم بهتر شدم ولی باز شروع شده .دیگه جا زدم .فقط دلم میخواد دیگه ن ...

عزیزم امیدت جواب نمیگیره 

دنیا به حرف منو تو گوش نمیده

پس به جای اینکه بشینی برای مرگ رویاپردازی کنی 

هزار بار ک افسردگی عود کرد برای هزار و یکمین بار پاشو 

میگن برنده؛ بازنده ایه که یه بار دیگه تلاش کرده 

و اینو تا آخر عمر تکرار کن 

چون ناچاریم به زندگی 

تا موعدش برسه

وقتی موعدش برسه زندگی چنان واسمون عزیزه ک میگیم خدایا فقط یه روز دیگه 

اما اونموقع روز دیگه ای در کار نیست

بخاطر اینک عاشق خانوادمم عاشق همسرمم عاشق خودمم😍چی ازین بهتر ؟شمام زندگیو خیلی سخت نگیر ولی میتونم ...

عزیزم. الهی خوشبختترین باشی❤️

مشکلات زیاده بیخیال تعریفش دردی دوا نمیکنه

ارتباط واقعی با خدا نداری تو وابستگی هات و شدن و نشدن ها گیر افتادی نمیدونی برا چی اینجایی میخای چیک ...

اره واقعا خیلی وقتها فک کردم واسه چی اینجام خب که چی به چه دردی میخورم و خیلی سوالای دیگه اماجوابی براش پیدا نکردم در مورد انرژی و قانون جذب هم خیلی مطالعه کردم .اطلاعات هم دارم فقط رها کردن بهم کمک کرده کمی .همین ،هیچ کمک دیگه ای از انرژی و جذب نگرفتم 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیزم امیدت جواب نمیگیره دنیا به حرف منو تو گوش نمیدهپس به جای اینکه بشینی برای مرگ رویاپردازی کنی ه ...

💔😔...

واقعا واسه چی زنده ایم.امضام 💔منم آرزوی مرگ میکنم بااینکه گناهه

💖

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

عزیزم. الهی خوشبختترین باشی❤️مشکلات زیاده بیخیال تعریفش دردی دوا نمیکنه

فداتشم مهربون♥️🦋

فقط تو زندگی برا خودت سرگرمی درست کن یه هنری یاد بگیر هنر های تازه 

من با این که از خانواده پدرم دورم اومدم یه جا دیگ زندگی میکنم با همسرم اولاش خیلی سخت بود افسره میشدم کم کم ولی هنر یاد بگیری زیاد سخت نمیگیری به زندگیت