2777
2789

من‌قبلا خیلیییی تاپیک‌زدم‌از اذیتای دخترم خیلیییی اذیت میکرد برا شیر خوردن ی سال و۶ماهش ۴روز پیش دیگ واقعا حالم بد شد تصمیم گرفتم از شیر بگیریمش بعد یکی از فوبیاهام بود خیلیییی وابسته ب شیرم ولی اون‌سختی ک‌فکر‌میکردم نبود راحت بود البته برا من‌بچم‌خیلی داره اذیت میشه همش میاد میگه در بیار سینت در میارم با حسرت نگاه میکنه میترسه بخوره زبون میزنه میبینه تلخ سرش و‌میذاره با ناز نگاه میکنه الهی بمیمر براش خیلیییی عذاب وجدان گرفتم زود بود براش خیلیییی اعصابم داغون ولی واقعا عذاب میداد تا بخوابه براهرچی تو‌جمع پشت فرمون خیلییی جیغ میکشید این چندشب خیلییی باارامش میخوابه اصلا اذیت نمیکنه ولی هی میگه جی جی در بیارفقط سرش‌و‌میذاره و روش ولی با یه نازی بمیرم براش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

۲۱ ماه اگر اشتباه نکنم

برای خودم از نظر روحی سخت بود

انگار یه اتفاق بد افتاده دلگیر بودم حس عجیبی داشتم

بچم اولش سختش بود ولی مرتب بازی میکردیم بیرون میبردمش

که کمتر به فکر بیفته

این حالاتتم میگذره نگران نباش

۲۱ ماه اگر اشتباه نکنمبرای خودم از نظر روحی سخت بودانگار یه اتفاق بد افتاده دلگیر بودم حس عجیبی داشت ...

من‌عداب‌وج‌انم‌این‌ک‌خیلیییی زود بود بچم خیلییی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عذاب وجدانه باهات من هر دو بچه ام رو دو سال تمام شیر دادم بازم وقتی از شیر گرفتم تا دو هفته حالم خراب بود و قایمکی گریه هم می کردم برای ناراحتی بچه ولی می گذره تا دو سه هفته دیگه برای هر دوتون عادی میشه

دو سال و دوماه ولی له شدم خیلی وایسته بود شش ماه طول کشید راحت شدم هر کی ازم بپرسه میگم شش ماهگی بگی ...

من تصورم این بود خیلی اذیت بشم ولی خب بچم زود ترسید دید تاخ نخوردولی میفهمم چقدر حسرت داره باحسرت نگاه میکنه قلبم درد میگیره

اون عذاب وجدانه باهات من هر دو بچه ام رو دو سال تمام شیر دادم بازم وقتی از شیر گرفتم تا دو هفته حالم ...

امیدوارم ولی همش میگم‌حسرت اینک چرا این غلط کردم قبل دوسال از شیر گرفتم ب دلم‌میمونه. نمیفهمم چم‌شده بخدا قبلش انقدر عذابم‌میداد الان باز ی نوع دیگ عذاب

من تصورم این بود خیلی اذیت بشم ولی خب بچم زود ترسید دید تاخ نخوردولی میفهمم چقدر حسرت داره باحسرت نگ ...

یه مشاوری میگفت شیر مادر برای بچه ها حکم عشق اول داره الان دلشکسته هست 

امیدوارم ولی همش میگم‌حسرت اینک چرا این غلط کردم قبل دوسال از شیر گرفتم ب دلم‌میمونه. نمیفهمم چم‌شده ...

بهترین موقع از شیر گرفتی اینو من میگم که دو تا بچه هام رو دو سال شیر دادم بعضی رفته رفته وابسته تر میشه هم بچه عذاب میکشه هم مادر چند روز تحمل کن عادت می کنی