2777
2789
عنوان

با این جاری زرنگ چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 34 پست
منم مثل جاریتمالبته از کسی هم پول نمی‌گیریمولی همیشه به شوهرم گفتم من اهل کم خرج کردن نیستم.شما هم ب ...

نوش جون هر کسی که روی پول بقیه حساب نکنه 

این دقیقا میدونه ندارن قسط بدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم هم بخاطر ۲ سال از برادرش بزرگتره هی حس پدرخوانده ای بهش دست میده،دیگه خسته شدم شوهرم میگه آیند ...

به شوهرت بگو اره بشین تا در اینده پولدار بشن پولاتو پس بدن

وقتی ندارن گوه میخورن چک میکشن

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

زنگ بزن به بردارشوهرت بگو ما با زحمت پول به دست میاریم از،حق من و زندگیم زده میشه راضی نیستم به خانومت بگو کمتر ریخت و پاش کن الان دوره زمونه خرج کردن و بریز به پاش نیست باید صرفه جویی کرد 

زنگ بزن به بردارشوهرت بگو ما با زحمت پول به دست میاریم از،حق من و زندگیم زده میشه راضی نیستم به خانو ...

نمیخوام خودم رو بندازم وسط ، شوهرم همش میگه اگر ما در آینده پول قرض خواستیم از کی بگیریم از همین برادرا باید بگیریم

تا الان یکمش رو پس دادن ، ۱۷۰ م توی دوسال الان بهمون بدهکار شدن

به شوهرت بگو که برادرت نهایت اصل پول رو برگردونه که با این تورم نصف شده اما اگر طلا میخریدیم الان دو برابر شده بود 

بعد هم بگو تا بدهیشون‌ کامل ندادن دیگه بهشون پول قرض نده 

و اینکه بگو اگر برای کار واجب مثل بیماری یا خرید خونه قرض میخواستن من خودم هم تشویقت میکردم قرض بدی بهشون اما برای این جور چیزها پول میخوان که قر و فر هست از ما قرض نکنند 

خوب قرض دادن یکبار میشه دوبار میشه سه بار میشه دیگخ وقتی بدهی قبلی رو پرداخت نکردن که نمیتونند بیان ...

اینا میگن ما تازه عروس و دامادیم حالا فعلا بدین سه سال دیگه پولدار میشیم پولتون رو میدیم، برادرشوهر وکیله تازه دفتر زده میگه پولدار میشیم 

به شوهرت بگو که برادرت نهایت اصل پول رو برگردونه که با این تورم نصف شده اما اگر طلا میخریدیم الان دو ...

اینقدر زرنگن اول پول میزارن برای بریز بپاششون،بعد زنگ میزنن به شوهرم پول برای فلان کار واجب نداریم، برادرشوهرم وکیله تازه کاره ، شوهرم میگه این پولدار میشه ما هم قرض بزرگتر ازش میگیریم،  ولی من زورم میاد اینا یکم صرفه جویی ندارن از کجا معلوم آینده

به شوهرت بگو که برادرت نهایت اصل پول رو برگردونه که با این تورم نصف شده اما اگر طلا میخریدیم الان دو ...

بنظرت منطقی هست ؟

اینکه شوهرم میگه اینا پولدار میشن چون وکیل هست برادرش و خیلی زبون دار و باسواد هست پولدار شدند ما بیشتر قرض میگیریم، اونا هم الان همش قرض میگیرن بدون گفتن زمان بازپرداخت ، میگن میدیم و نوشته میشه

اینقدر زرنگن اول پول میزارن برای بریز بپاششون،بعد زنگ میزنن به شوهرم پول برای فلان کار واجب نداریم، ...

به شوهرت بگو که قرض دادن هم حدی داره سه ساله داریم قرض میدیم دیگه هر وقت بدهی های گذشته شون رو تصفیه کردن بیان دوباره قرض بخوان 

بعد شما هم برای درآمدتون برنامه بریز 

ببین ما درآمدمون خوبه اما همیشه برنامه ریزی بالاتر از درآمدمون داریم 

یعنی یا برنامه یک سفر داریم یا برنامه عوض کردن ماشین داریم یا خرید ملک داریم آنقدر وام گرفتیم و چک همه جا داریم که پولی نداریم به کسی قرض بدیم همیشه خودمون تا خرخره درگیریم از ده جا وام گرفتیم 

بنظرت منطقی هست ؟اینکه شوهرم میگه اینا پولدار میشن چون وکیل هست برادرش و خیلی زبون دار و باسواد هست ...

ببین جاریت شخصیتی داره که اگر شوهرش هر چقدر پولدار بشه و درآمدش بهتر بشه خواسته ها و توقعاتش بیشتر میشه یعنی الان اگر درگیر دکوراسیون خونه است اونموقع فکر ماشین مدل بالا و ساعت و گوشی برند و خونه انچنانی میشه یعنی هیچ وقت پولی نخواهند داشت که به شما قرض بدن 

شما هم باید اینو به شوهرت بفهمونی دایم بغل گوشش اینو بگو خیال خام نکنه

چون حانمهای اینجوری اطرافم دارم همینکه شوهرشون کمی پول درمیارن سریع فکر جراحی زیبایی و هزار تا کار میافتن