2777
2789
عنوان

با این جاری زرنگ چکار کنم

501 بازدید | 34 پست

دیگه خستم کردم ، منو شوهرم شغلشون مشترک هست و آزاد هست درامدمون خوبه اما کمتر بیشتر داره ، قسط زیاد داریم ، من همیشه صرفه جویی درست انجام میدم پول برای کارای بیخود نمیدم طلا جمع میکنم 

جاریم و شوهرش درآمدشون فعلا کم هست اما ریخت و پاش زیاد دارن ، جاریم میره راحت هر دلش میخواد از دکوراسیون خونه و... میخره با چک شوهرش ، اینجوری هم به شوهرش القا میکنه که وای نخریم گرون تر میشه ، شوهرش هم خامش میشه ، در صورتی که واقعا وسیله ضروری نیست، به شوهرش القا میکنه خرج کن پولش پیدا میشه ، بعد نزدیک چک هاشون میشه برادشوهرم زنگ میزنه شوهر من که نداریم!

شوهرم هم بخاطر ۲ سال از برادرش بزرگتره هی حس پدرخوانده ای بهش دست میده،دیگه خسته شدم 

شوهرم میگه آینده پولدار میشن پولا رو پس میدن ما هم ازشون قرض میگیریم، که احتمالش زیاده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل جاریتم

البته از کسی هم پول نمی‌گیریم

ولی همیشه به شوهرم گفتم من اهل کم خرج کردن نیستم.

شما هم بهشون پول ندید. به شوهرت بگو پولاتو بریز حساب من پس انداز کنم. دلار طلا بخر

شغل آزاده واقعا نمیشه پیش بینی کرد

شما بگو هرماه هرچقدر که موند برای پس انداز هفتاد درصدشو طلا بگیریم یا بریزیم تو حساب برای وام گرفتن و بهش دست نزنیم شوهرمن انقدر ازین پولا داده داداشاش و دیگه هم پوله برنگشته 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم مثل جاریتمالبته از کسی هم پول نمی‌گیریمولی همیشه به شوهرم گفتم من اهل کم خرج کردن نیستم.شما هم ب ...

ما کل سرمایمون طلا هست ، بارها شده طلا فروختم بخاطر کسب و‌کارمون ، ماه بعد دوباره خریدم ، ما اصلا پول نقد نداریم زیاد،  در واقع گاهی از طلایی که فروختیم قسط اینا رو دادیم

قرض میگیره چقدر بعد پس میده ؟ خیلی تکرار شده ؟ اگه شوهرت خنگه و دلش واسه داداشش میسوزه به شوهرت نگو که به داداشت قرض نده شوهرت رو روبروی داداشش قرار نده 

باید با شوهرت جوری حرف بزنی که انگار جاریت داره ازتون قرض میگیره نه شوهرش 

اصلا به تماس برادر شوهرت اشاره نکن اسمشو هم نیار هر غری داری سر جاریت بزن جلوی شوهرت

گوشی رو دستش بده که چه چیزایی خریده و داریم خرج قر و فر جاری رو می‌دیم 

اگه این روش هم جواب نداد راه حل فقط لخت کردن شوهرته جوری واسش قسط و قرض سنگین بتراش که هزار تومن نتونه به کسی قرض بده کک خرید چیزای بزرگ رو بنداز به جونش دیگه بستگی به وسعتون داره زمین ، ماشین قسطی ، طلاهای قسطی ، وام های سنگین تر و... 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85