2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره هیچکاری بکنم

120 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

من 21 سالمع و شوهرم 27 از قدیما باهم دوست بودیم و الان یکساله عروسی گرفتیم

شوهرم خیلی خوبه محبت می‌کنه همه چیز برام میخره 

فقط یه اخلاق بدی داره کنترل گراعه 

نمیزارع من برم بیرون با هیچکس تنهایی ک اصلا فقط با مامان و بابای خودم و خودش میزاره 

نمیزارع زانندگی کنم 

تتو بزنم 

جایی برم اصلا 

همش تو خونم 

تو اون دوران مرد سالاری قدیم گیر کرده 

نمیدونم چیکار کنم 

خودش میره گهگاهیی با دوستاش بیرون میگم بزار منم برم خب هیچی نمیگه 

خیلی دارم اذیت میشم 

یکی میگقت بچه بیاری خوب میشه میخام ببینم کسی هست بچه اورده باشه خوب شده باشه؟

من همش تو خونم مثل زندانی ها

از قدیم نمیزاشت ک برم من ۱۳ اینا سالم بود بچه بودم 

از دون موقع هیچ جایی نرفتم 

خونوادم هم خیلی ازادن و روشن فکر 

ولی این برعکسه 

حتا نمیزاره عکسمو جایی بزارم ایسنتا هم روی گوشی خودش دارم نمیزاره بریزم روی گوشیم 

نمیدونم چیکار کنم 

حس زندونی هارو دارم

تعداد رای : 6
نظرسنجی
باید جدا بشم یا نه
5
83%
یمونم درست میشه یا نه
1
16%

عجله داشتی شوهر کنی شد این دیگه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

جدا شدن راحت نیست

اولش قاطعانه باخودش صحبت کن بگو من نمیتونم تو این شرایط زندگی کنم و قبلا هم نه خودم نه خانوادم این سبکی زندکی نکردن از الان تا یک ماه فرصت داری خودت و اصلاح کنی وگرنه تجدید نظر میکنم تو انتخابم😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر من اول یه قهره و گرفتن امتیازهایی برای آزادی فردیت، اگه جواب نداد طلاق، هرچند بعید میدونم تواناییشو داشته باشی مگر خانواده ات خیلی با اعتمادبه نفس و آگاه بزرگت کرده باشن

وا نه بچه بیاری که بدتر میشه، اکثر مردای کنترل گر بچه میارن می‌اندازن سر زن که دیگه کامل خونه نشین بشه، حالا شوهر من کنترلگر خیلی زیاد نیست ولی تا دو سالگی بچه ام کامل خونه نشین بودم هی بهانه میکرد بیرون سرده با بچه نرو ، نمی‌دونم موتور میاد خطرناکه با بچه نرو، میگفتم بچه رو بذارم خونه ی مامانم می‌گفت وااای نه بچه باید مراقب همیشگیش مادر خودش باشه نباید به کسی زحمت بدیم ، تا الان که بچه ام می‌ره پیش دبستانی کمی راحت شدم

نظر من اول یه قهره و گرفتن امتیازهایی برای آزادی فردیت، اگه جواب نداد طلاق، هرچند بعید میدونم توانای ...

خونوادم عالی بودننن از هر نظرییییی

اونکه گفتی برای ازادیت فردی چیه؟

سر خاهر خودشم همینجوری بوده 

ولی الان خاهرش ازدواج کرده و شوهرش ازادش گذاشته کاملا 

یبار می‌گفت برات ماشین میخرم (اگه چیزی بگه میخره قطعا اون‌کارو می‌کنه) گفتم خب سوارش هم میزاری بشم؟ گفت نه پس میگیرم میزارم تو خونه 

نمیدونم واقعا به این حرفاش صبر کنم یا نه 

هزار بااااار هم باهاش حرف زدم در این باره همیشه هم دعوامون میشه یا ساکت میشه بی تفااووت میسه

نظر من اول یه قهره و گرفتن امتیازهایی برای آزادی فردیت، اگه جواب نداد طلاق، هرچند بعید میدونم توانای ...

تواناییشو دارم 

خونوادم نمیدونن که زندگیم چجوریه به هیچکس نگفتم حتا مامانم 

اما مطمنم خونوادم پشتمن اگه یوقتی بخام جدا بشم