2777
2789
عنوان

برای بار چهارم سرماخوردم

78 بازدید | 13 پست

نمیدونم انفولانزاس یا چه کوفتیه فقط دیگه خسته شدم دیگه نمیکشم هرماه بیمارستانم یه گونی قرص و کپیول خوردم 

صبحا رو مقنغه کلاه  میپوشم  روش هودی میکشم

اب جوش میخورم دوتا پتو میندازم روم  باز 

اولین کسی که مریض میشه منم 

گوشام عفونت کرده سنگین شده دوباره فردا باید برم دکتر 

هر مریضیم دوهفته طول میکشه دیگه حالم داره بهم میخوره مگه من چه گناهی کردم امسال باید کنکور بدم داره به درسم لطمه میخوره 

بقیه میگن ایمنی بدنت ضعیفه فک کنم اصلا بدنم ایمنی نداره که بخواد ضعیف باشه 

چیکار کنم بنظرتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتامین سی زیاد بخور خب مواظب خودت باش دیگه چه وضعشه همش سرماخورده چیپس و پفک و این چرت و پرتا رو هم ...

بخدا همه همکلاسیان هر روز چیپس پفک لواشک منه بدبخت اصلا از این چیزا نمیخرم چون اسید معدمم بالاست 

اصلا دارو دیگه نخور ،خیلی درد داشتی استامینوفن بخور .

طبق تجربه خودم میگم ،هر چی مریض بشی و بری دکتر کلی دارو و چرک خشک کن میدن ، که باعث ظعیف شدن بدن میشه و در نهایت پشت سر هم مریض میشی .

پرتقال بخور ، شلغم بخور ، سوپ مرغ ،سوپ جو . دمنوش گل ختمی ، دمنوش پونه کوهی ، دمنوش عناب ، دمنوش آویشن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

تا می‌تونی میوه سبزیجات گردو بادوم شیر بخور سیر هم شنیدم برای عفونت خوبه مثلاً توی ماست رنده کنی بخوری یا قورت بدی 

خیلی هم خودتو نپوشون چون با همین پوشوندنم بدنت عرق می‌کنه یه کوچولو سرما زدنی مریض میشی

من الان ده روزه مریضم. رفتم سر کلاس استاد برگشت تو جمع گفت تو کی خوبی همش مریضی ... با ی لحن بد

انگار دست خودمونه مامانم به من میگه همین حرفو انگار خودم عاشق مریضیم