2777
2789
عنوان

چرا انقدر از همدانی ها بد میگین 😅

627 بازدید | 63 پست

خودم همدانی نیستم 

تو نی نی سایت و اینستا زیاد دیدم از همدانی ها بد میگفتن 

راستش یه چند روز میرفتم حسینیه همدانی ها ، (اکثر خانمای اونجا اصالتا همدانی بودن) 

خیلی خوش برخورد و مهربون و گرم برخورد میکردن 

واقعا هم دلسوز بودن ...

خوشم اومد ازشون 😃 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

یعنی اصلا نشنیده بودم 

توی عمرم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟.                                                                                    سیز میشویم  دوباره    از جنس رویا🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم زیاد شنیدم اما در ارتباط نبودم زیاد باهاشون

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ندیدم تا حالا بد بگن فقط اونایی که من باهاشون در ارتباط بودم خیلی یواش صحبت میکنند

من برا اولین بار تو نی نی سایت زیاد دیدم بد میگفتن 

که با همدانی ها ازدواج نکنین خوب نیستن و...

تو اینستا هم دیده بودم قبلا 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

همدانی نیستم ولی خیلی خیلی شبیه بمان خوبن خیلی عالین یکبار اومده بودم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

از همدونی ها نشنیدم بد بگن فقط یک شهر خاص توی همدون که از اونا خیلی بد شنیدم ودیدم.بیشتر از اراکی هم ...

از اراکی ها چی میگن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یعنی اصلا نشنیده بودم توی عمرم

من تو فضای مجازی زیاد دیدم بد میگفتن 

ولی از نزدیک برخورد داشتم واقعا خوب بود