بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همگی باید متواضعانه دعا کنیم شاید به دعای همگانی یا نفس یکی که خدا بیشتر دوسش داره باران و برف و رحمتش رو بر این سرزمین نازل کنه مخصوصا از بچه کوچولوها تون بخوانید دعا کنن زمانهای استجابت دعا شب جمعه و غروب جمعه بعد از نماز و وقت اذان ..
حالا بارون بیا. چی میشه با این سو مدیریت دوسال پیش میخواست سیل ببره مشهد رو باز الان بی آب اگر مدیریت می کردن آب دوازده سال مشهد تامین بود اما خاک برسرشون
بارون میاد دوروز زمین خیسه بعدشم خشک بعدشم انگار اصلا ابی نبود همه میره تو فاضلاب
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
دیشب که کرج یذره اومد منم مثل این بارون ندیده ها مثل قحطی زده ها نشستم جلو پنجره گریه کردم اصلا شوکه ...
منم پردیسم.واقعا وقتی بارون یک کم اومد خداروشکر کردم وناخوداگاه گریه کردم.خدا کنه باز هم بارون وبرف بیاد وسرزمینمون ایران سیراب بشه ودل همه موجودات شاد بشه