2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 19 پست
شنا که اینقد هزینش زیاده نمیتونم بفرستم تکواندو چطوره

خب باید بپرسی. چون می دونم بعضی ورزشها اصلا بلوغ آور محسوب میشه. و اینکه شنا هم می تونی استخرهای شهرداری ببری. توی تهران هستی . خیلی داره. و هزینه هاش هم کمتره. یا ورزشهای هوازی. به شرطی که واقعا ورزش باشه و تحرک. نه فقط رفتن به کلاس

درست علم پیشرفت نکرده بود ولی الان هر پیشرفتی به معنی خوب بودن نیست الان هر آمپول عوارض خاص خودش رو ...

میتونم بپرسم شما اگه خدایی نکرده سرما بخورید از دارو استفاده می کنید یاخیر؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونم بپرسم شما اگه خدایی نکرده سرما بخورید از دارو استفاده می کنید یاخیر؟؟؟

مثل عمل بینی که 20  سال قبل کلی  آدما کلا به خاطر اینکه این عمل تازه شروع به کار کرده بود تو ایران خیلی ها کلا بینی شون از بین رفت اصلا تو صورت شون بینی نمونده بود بزنی گوگل برات میاره تصاویر شون رو ، هر علم پزشکی اوایلش چون رو انواع انسان های معمولی انجام میشه تلافات زیادی داره و....... ، حالا شما سرما خوردگی رو با انواع داروهای قوی که تازه چند سال تو دهن ها افتاده یکی میدونی ؟! 

من ترجیح میدم بلوغ طبیعی رو یه دختر طی کنه تا یه بچه رو با دست خودم ببرم آمپولی که اصلا مشخص نیست چیه رو بهش تزریق کنند .

مثل عمل بینی که 20 سال قبل کلی آدما کلا به خاطر اینکه این عمل تازه شروع به کار کرده بود تو ایران خ ...

این آمپول بیشتر از۳۰سال که تزریق میشه تو کشور خودمون

خانمی بودن ۳۵سالشون بود و ایشون هم تزریق کرده بود چون بلوغ زودرس داشتن

یه بچه ۷-۸/۹ساله چی حالیش میشه که پریود بشه

اون بچه باید تو فکر عروسک بازیش باشه تا درد پریود

چرا باید تو سن کم چیزهایی تجربه کنه که روح بچگی ازش بگیره

این آمپول بیشتر از۳۰سال که تزریق میشه تو کشور خودمونخانمی بودن ۳۵سالشون بود و ایشون هم تزریق کرده بو ...

نظرت محترم ، ولی من مخالف جلوگیری طبیعی رشد بدن هستم اونم با علم پزشکی که ریسکش بالاست بازم تاکید می کنم یه دختر خانم تاپیک زده بود و از بلایی که سرش اومده بود گفته بود که تجربه بشه برای بقیه و همین یک درصد ها هستش که زندگی یه آدم رو مختل می کنه با یه پریودی هیچ دختر بچه ای از ورزش و زندگی و درس و بازی کودکانش دور نمیشه مخصوصا اگه خانواده ش خانواده ی درستی باشند