&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒. از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒. از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه
من نمیدونم جریان این آمپول چیه همه به بچه هاشون تزریق می کنند ، ولی خبر ندارند چه عوارضی داره متاسفانه یه دختر خانم تو همین سایت گفت که چه بلای سرش اومده ، مگه تو قدیم از این آمپول ها میزدند آخه
قدیم اطلاعات نبود و علم پزشکی پیشرفت نداشتعوارض و بیماری برای هر کسی ممکنه پیش بیاد ..ولی توی نود در ...
درست علم پیشرفت نکرده بود ولی الان هر پیشرفتی به معنی خوب بودن نیست الان هر آمپول عوارض خاص خودش رو داره اونم برای بچه های زیر 8 سال تو بدن هر کدوم عوارضش متفاوت ، مگه قد بچه با این آمپول ها چقدر میخواد معجزه کن رشد قدی بچه ارثی و ژنتیکی بیشتر