2777
2789
عنوان

هزینه سرویس مدارس در تعطیلات باید کسر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 32191 بازدید | 1322 پست

اتفاقا چ خوبه ک تاپیکت بمونه و خانواده هایی ک سرویس گرفتن و مثل شما فکر میکنن بیان نظرات رو بخونن اونوقت با توجه ب پستها و امار موافقین و مخالفین با این موضوع متوجه میشن ک باید هزینرو کامل پرداخت کنن و چیزی ب عنوان کسر هزینه در تعطیلات وجود نداره،خدا خیرت بده اطلاع رسانی کردی

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه همه کارگرن؟ چرا موضوع رو احساسی میکنی ما داریم منطقی حرف می‌زنیم طبق قوانین و مقرراتی که وقت سرو ...

ینی شما میگی اگر کلِ سال رو مجازی کردن پدرومادرا باید کل سال بیخود و بی دلیل به سرویس هزینه بدن؟

مگه پدرومادرا کف دستشونو بو کردن که قراره این همه مدت مجازی بشه؟

مگه پدرومادرا ماشینشو اجاره کردن که موظف باشن هزینه ی این همه تعطیلی رو بدن؟خب ماشینشون زیر پای خودشونه باید کار کنن،نه اینکه به هوای پول سرویس بشینن خونه.

تاوانِ تعطیلی رو پدرو مادر نباید پس بدن.

از یه طرف باید خودشون معلم شن به بچشون درس یاد بدن،از یه طرف پول یامفت بدن به سرویس.

ماهی چن روز عیب نداره ولی ماهی ۲۰ روز تعطیلی والا روا نیست

خدایا شکرت

به حال من فرقی نمیکنه آدم کج فهممن اصن مجردم

شما خوت خوت رو به کج فهمی زدی متوجه نمیشی میگم من چنین شرایطی بوده تجربه کردم و هزینه ندادم در صورتیکه اول مدرسه و راننده سرویس میگفتند قانونه باید بدی ولی من پیگیری کردم حق با من اولیا بود و هزینه تعطیلات رو از هزینه سرویس کسر کردند.

ولی تو تعطیلی راننده کاری انجام نمیده ک در قبالش حقوق بگیره اینم هست ب هرحال هر کسب و کاری ی موقعایی ...

ول کنین دیگه اه

بابا شما که اینقدر خسیسین اشتباه میکنین سرویس میگیرین

لایک نکن خواهر منننن  
سرویس نگیرین اسنپ بگیرین روزای تعطیل فشار نیاد بهتون

آره اسنپ بد نیست امنیتشم بهتر از خیلی از سرویس های در به داغون و راننده های ناشی که تا سر پر میکنند و چقدم تو راه بچه ها رو معطل میکنند

ولی این تایپیک برای کسایی هست که لازمشون شد ازش استفاده کنند

ولی تو تعطیلی راننده کاری انجام نمیده ک در قبالش حقوق بگیره اینم هست ب هرحال هر کسب و کاری ی موقعایی ...

دقیقا همه شغل ها همه درگیر هستند و بعضی وقتها حتی ضرر های هنگفت میخورند مثل کاسب ها پس برند از بقیه پول تقاضا کنند نه میرند تلاش میکنند که ضررشون جبران شه نه که بمونند خونه بگن سر ماه که تعطیلات بوده پول من رو واریز کنید